Афилейт акаунти към Палмс Бет / Palms Bet

djokando83

Active Member
Здравейте ... има ли хора , които рекламират Palms Bet ?

От преди няколко дни решиха , че за да изплащат комисионните - ще трябва задължителен договор към фирма + фирмена сметка . По този начин орязват малките афилейти с по 100 тина регистрации имащи 100-200 лв доход . Просто няма да е ефективно човек да тепърва да прави фирма за тези суми ...

Ако някой иска да се раздели с подобен акаунт - нека да ми пише на лични ...

Като цяло какви са ви впечатленията от тази програма ? Аз имам доста регистрации ... но комисионната ми от 6-7 месеца се върти 100-200 лв и колкото и клиенти да докарам не върви нагоре , както при други подобни програми ...
 
Следи си статистиката! Едни 130 лв. от януари ми ги добавиха към края на март и то след известие от моя страна.
С каква цел им бе това ограничение? Та, те все още са неизвестни на 80% от залагащите...
 
Идея си нямам ... някак ми е странно да си отрежеш малките афилейте при все това сайтът им е на няколко месеца още ... Ако някой трябва да прави фирма само за афилейта към този сайт няма да е много на сметка ...
 
Абсолютно безмислено решение! И откъм дизайн, и откъм коефициенти, и откъм пазари, не го докарват особено, така че изгубиха и малкото шансове за развитие.

Ама успех все пак, имам един акаунт и ще помисля какво да го правя :)
 
Ако някой не му се занимава да прави фирма само заради техния афилейт може да ми пише да му купя акаунта - ако цената ме устройва и си струва ще го спазарим :) ... Аз тъй или иначе се занимавам с това .
 
Последно редактирано:
Най вероятно ги натискат от държавата .. за да вземат данъци... същото изискване се появява от Винбет.. искат банкова сметка да могат да следят.. аз освен бет365 другите не ги рекламирам много.. само Уинбет-а..
 
За Палмс Бет е ясно, но къде да прочета, че и Уинбет изискват да си юридическо лице, за да работиш с партньорската им програма... в общите им правила не виждам такова нещо.
Няма такова нещо, просто искат удостоверение от банка за сметката.
 
По принцип на сайта на Палмсбет пише има следното твърдение "Партньорската програма на Palmsbet е професионална маркетинг система, използвана от лица и компании (притежаващи собствени уебсайтове)". Така, че може би има и вариант да си афилиейт като физическо лице.
 
По принцип на сайта на Палмсбет пише има следното твърдение "Партньорската програма на Palmsbet е професионална маркетинг система, използвана от лица и компании (притежаващи собствени уебсайтове)". Така, че може би има и вариант да си афилиейт като физическо лице.

Явно си пропуснал този пасаж:

2. Програмата за партньорство /”Програмата”/ се прилага за всички ЮРИДИЧЕСКИ лица, сключили договор с Дружеството за активно привличане на клиенти и популяризиране на услугите, предлагани от Дружеството при пълно спазване на настоящите условия и приложимото законодателство.
 
може да ти прехвърлят средствата към игрален акаунт, от там да се теглят
 
Вече не може ... от този месец само към фирмена сметка ...

на моя пиши верифициран, в зелено свети профила на физ.лице - ако някой иска се продава
 
на моя пиши верифициран, в зелено свети профила на физ.лице - ако някой иска се продава
Пробвай да теглиш комисионна този месец и няма да можеш ... ще искат да смениш начина на плащане към Фирмена Сметка и чак тогава ще можеш ...
 
Ако се наложи имам и фирма не ми е проблем
 
Привет,

имам афилиейт акаунт в палмсбет. Имам над 50 регистрации. Вече не мога да тегля и ще го продавам.
Само да ви попитам как да формирам цена, която да искам за него?
Дайте ми някакъв ориентир?

Благодаря!
 

Горе