Конкурс за: Изработка на лого и фейсбук корица.

Здравейте. Пуснал съм творбите за одобрение. До 24 часа ще разберем кой е победителя. Ще го обявя тук и след това ще се свържа на лично съобщение с потребителя за да изпратя наградата. Благодаря на всички, които се включиха.

П.С : Относно проекта, аз нямам нищо общо - просто помагам. Аз също виждам грешка в името на тази самоинициатива, но там вече те си знаят. :)
 
Мисля, че е редно такива измамници като този, който иска да му се свърши някаква работа и да не си плати след това изобщо да не припарват до такива форуми.
 
marci_13 - печели. Нека да ми пише на лично съобщение за да пусна наградата. Може и да не ми изпращате направения от Вас материал. Просто хората, които се опитват да направят този форум се оказаха измамни политически лица и най-вече напълно неграмотни. Трябваше да се свържа лично с хората използващи форума и да изберат победителя. Целта беше да се реши още след приключването на датата, но стана повече от смешно от тяхна страна. С две думи ония Доналд Тръмп беше прав.

Извинявам се от мое име.

Истината е, че исках да помогна на едни деца свързани отначало с един доста хубав проект, но се оказа предизборна кампания.


Където и да удари политиката, нищо не става. :) Съжалявам.
 
Последно редактирано:

Горе