Отказ на транзакция от Русия до България

bgtifo

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Аз съм афилиейт на руски букмейкър и имам натрупана комисионна от 300 лева. Два пъти правя заявка за теглене към дебитната ми карта, но и двата пъти транзакцията е отказана и е върната в игралния акаунт. И първия, и втория път се свързах с афф мениджъра, като сега той ми каза, че ще се свърже с някакъв финансов департамент, за да ми обясни какъв е проблемът, но това ще се проточи. Някой има ли представа каква може да е причината транзакцията да не бъде извършена. В опциите за теглене са предложени методите за банкови карти VISA и MasterCard. Аз тегля на Visa Electron може ли това да е проблем.

Предварително благодаря на отговорилите!
 
тегли ги през игралния акаунт, или са тарикати и те ебават да ги играеш и загубиш, или искат превъртане през игралния, кой знае какво са ти написали в договора за афф
 
Сложи ги в игралния акаунт и ги hedg-ни със залог "срещу" събитието в борсата на betfair, като идеята е да се "прехвърлят" там и оттам да ги изтеглиш спокойно.
 
Според мен проблема е в картата. Тази карта в чужбина никъде не ми я приемат. Трябва да е Mastercard или само Visa
 
Е, как ще го карат да играе, след като искат игралният акаунт да е неактивен, т.е. да се използва единствено за трансфер от афф към него. Поне на 1хбет практиката е такава.
 
Е, как ще го карат да играе, след като искат игралният акаунт да е неактивен, т.е. да се използва единствено за трансфер от афф към него. Поне на 1хбет практиката е такава.

Да, така е. Сумата постъпва в игралния акаунт, но с него не може да се залага, да се правят депозити и т.н.

Акаунтът се създава само и единствено с цел превеждане и теглене на комисионни.
 
1xbet е предполагам сайта . Споко направи си скрил и ги изтегли от там , наскоро комшията ми имаше същият проблем. Oт сайта ще ти кажат че картата ти не приема трансфера , реално те се опитват да ти изплатят , но картата не приема транзакцията . Отворихме и верифицирахме скрил по съответният ред и веднага се изплатиха парите.
 
Този проблем не е случаен. Студената война и днес е в сила малко или много. Пари от Русия се превеждат трудно и често излизат неочаквани пречки. Яндекс денги и Webmoney - не работят в България например в пълния си капацитет или ако работят е мудно и бавно. Трябва да ги преведете чрез посредницrи, които ще ви вземат комисионна. Трудностите не са случайни...
 
В крайна сметка се принудих да си отворя акаунт в Скрил. Прехвърлих си парите там.

Изтеглих ги от Скрил в БГ валута към банкова сметка, която също е в БГ валута (не дебитна карта).

Някой теглил ли е пари от скрил към банкова сметка и има ли представа за колко време пристигат?
 
3-4 работни дни ,но преди това се верифицирай

Здрасти колега. Благодаря за отговора.

Аз минах през стандартната процедура по верификация с телефон.

Гледам, че превода е приет. Нужно ли е да правя друга верификация?
 

Горе