Относно задаващата се Световна Криза и Пандемията от COVID-19

Статус
Not open for further replies.
ми то от 717 поста, 95 са нейни.
sky ви го каза, ама вие сте си... хммм, да кажем твърдоглави. ;) Ще спрете да ме цитирате и да ми задавате тъпи въпроси само ако ген. Мутафчийски ви го забрани чрез медиите. :)
 
бул. „Княз Александър Дондуков“ №1, 1594 София
Търсиш Бойко, кажи му, че аз те пращам. Имал бронирани мерджани на по 10 години
Ама вчера се оплака по телевизията, че много се чупели и трябвало нови.
 
Аз моя Майбах го продадох и дадох на служителите заплатите за три месеца авансово, платих си данък печалба до 2023-та и ддс-то до края на годината, като за база ползвах декември месец, миналата година. С останалото си купих макарони и тоалетна хартия. Добре че имам празни складове и офиси, където да я складирам. Аз съм отговорен!
 
 
От на доктора страницата.

90520281_889643861474984_8945658055631044608_o.png
 
Ама е коремен хирург, не вирусолог. То и Петър Берон беше професор д-р, ама специалист по буболечките. Вие му имате сляпо доверие на Годжи, щото ви захранва с паника и го играе "строга господарка"(кеф за робския манталитет). Имам лоша новина обаче за вас - човешкият мозък не е устроен да поддържа равни нива на стрес и тревожност дълго време. В един момент ще изпаднете в апатия, пък може и единствената ви мозъчна гънка да се активира, и да видите абсурда в чистата му форма. ;)
Нанди, мисля, че ти предложих доста адекватно предложение, че да докажеш на хората, включително и на мен, че вирус няма и всичко е една измислица. А пък ако се окаже истина, пари ще изкараш доволно.

Ти разлика между социална отговорност и подчинение на населението правиш ли? То чак е жалко, че тая болест е толкова безопасна, че иначе щеше да прочисти планената от безотговорни “свободомислещи” хора.

Имам един съсед - младо момче. Много свободамислещ - не можеш да го видиш да не е напушен или надрогиран, расти, татуировки от глава до пети, обеци навсякъде - мязапна караконджул. Някакво хипи, подозирам, че не се и къпе. Самият той ти обяснява колко е свободомислещ и как не се подчинявал на никой, нас ни били ограбвали и контролирали корпорациите. Училищата и универсштетите ни промивали мозъците и той бил спрял да учи в 10-ти клас. Ама същия работи във фуудпанда и кара колело в студ и пек и разнася манджи по цял ден, щото даже и книжка няма, щото колата била зло, пречела на свободата на човека. А събота, и неделя, когато аз съм свободен да правя каквото намеря за добре с цитирам “подаянието давано от корпорациите”, пичагата разнася вестник Кауфланд. И живее у баба си, понеже майка му го изгонила, да се научи да се оправя сам. Егати свободата. Ама без образование и умения не стават нещата, колкото и да си свободомислещ. Толкова за свободомислещите.


Истинските свободомислещи са предприемачите, които работят за себе си или наемат другите да им работят и наистина могат да решават какво и как. Всичко друго е илюзия за свобода.
Тук се засяга тема, към която съм много "чувствителен". Та, НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е СВОБОДЕН!!!!!!!!! Свободата е мит, до някъде. Защо? Какво точно означава свободата? Да правя каквото си искам, както си поискам и където си поискам. Обаче това няма как да се случи ако живееш в общество, защото има правила и норми, които трябва да се спазват, за общото благо. Та, затова казвам че никой не е свободен напълно. До някъде съм съгласен, че училищата не са нещо което е много ок. Там не те учат да мислиш, а по-скоро да спазваш правилата, което е ок, за да живееш в обществото, но не е ли важно да се научиш да мислиш разумно? Всъщност всеки може да е свободен, напълно свободен. Който иска да е свободен, отива в гората или някъдето където няма жив човек и вече е свободен. Обаче тук идват и още едни малко по-сериозни проблеми, например като това да си откреш сам храна и да се предпазваш сам. Та Нанди, за каква свобода ми говориш? За това че не те пускат да си бичиш по пейката пред блока с партийките или? Бас хващам, че още един път поне ще затегнат мерките, защото реално повечето от "свободномислищите" не спазват мерките за сигурност.

ПП: Тревата не е виновна в този случай при твоя съсед. Тревата е нещо зад което стоя твърдо, но пък за сметка на това съм противвсички други синтетични буклуци.
Надявам се да ме разберете правилно.

ПП2: @nandibandi сега ако кажеш, че и Канген вода пиеш... :D :D намират един много силен патерн :D
 
Последно редактирано:
Нандито, на мен също ми е странно, че не мога да пърдя спокойно в парка. Или да тичам. Или да плувам. Или да карам ски. Или да уча на спорта хората, които имат желание за това. Ама търпя, стискам зъби и се моля за хората. За приятелите. За близките. Не си само ти, които не вярват, че има скрит враг. Понякога и на мен ми е странно.
Но сега, когато си лягаш, замисли се, че нещата не са същите. Че трябва да мислим и за другите хора. Дори враговете ни не заслужават тази участ. Не говоря само за болест, говоря и за фалити, безпаричие и т.н. Със здраве!
 
@nandibandi сега ако кажеш, че и Канген вода пиеш.
И тъпите въпроси продължават, пък после ми бройте постовете. :)

Не, не пия такава вода. Не се вписвам в стереотипите ви, не се мъчете. :)

Какво разбирам под свобода? Ами, например това да бъда свободна да виждам абсурда, когато е очевиден. ;)

п.с. Това за тревата на съседа не го разбрах, ама карай...
 
Не говоря само за болест, говоря и за фалити, безпаричие и т.н
Е, и аз това говоря - къде е разногласието? Всъщност знам къде е. Аз никога не съм зачитала авторитети, а вие сте лесно манипулируеми послушковци. Мнооого здраве и на теб. :)
 
Е, и аз това говоря - къде е разногласието? Всъщност знам къде е. Аз никога не съм зачитала авторитети, а вие сте лесно манипулируеми послушковци. Мнооого здраве и на теб. :)
Послушковци? Ти какво, против света ли заставаш? Майко мила, отказваш ме да коментирам повече. Т.е. отричаш, че има световен глобален проблем? Или ти така, напук...То от там идва проблемът и самата зараза. Е от такива мисли. След такова изказване нямам надежда, че ще махнат карантината скоро.
 
Дайте да спрем спора тук.
Мисля, че има по-голям потенциал да поспорим за плоската земя, ХААРП, кемтрейлс, извънземните... :hankey:
 
Т.е. отричаш, че има световен глобален проблем?
Не, не отричам. Световен глобален проблем има, но той не е здравословен. ;)
 
Не, не отричам. Световен глобален проблем има, но той не е здравословен. ;)
Хахахаха, ти уби рибата. Не е здравословен, измислен е, за да стане нарочна криза и богатите да станат по-богати, нали? Така мислиш, нали? И вирусът е пуснат нарочно... И броячът е изкуствен, в Италия явно лъжат и т.н. Ясно, разбрах. Наистина за такива като теб мерките трябва да се затегнат до "под ключ" и най-много до магазина с декларация...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе