Здравейте. Как да бъде отблокиран домейн на сайт във Фейсбук, който е в челния списък?

metdko

New Member
Здравейте. Как да бъде отблокиран домейн на сайт във Фейсбук, който е в челния списък?
 
Няма как да стане.

Сменяш домейна и избягваш да спамиш линка към него за безплатен трафик, особено в множество различни ФБ страници да речем, за да не активираш алгоритъма на Фейсбук, който следи за хора, които се опитват да правят пари на техен гръб.

Сигурен съм, че тук има хора, които спамят редовно линковете си - да ти кажат колко често може, за да не стане пак така.

Поздрави!
 
Тази нощ от страницата на информационен сайт във Фейсбук са изтрити всички публикации през годините. Сайтът си работи без проблем с пълен архив. Когато обаче се изпраща линк в месинджър или споделя новина в профил - не може, защото са нарушени някакви стандарти. Името на сайта не позволява да бъде написано като линк. Явно са направени много репорти и е блокиран домейна на сайта.
 
И на мен ми блокираха един кристален сайт наскоро. Едва ли е от рипорти, според мен изтрещяха покрай тоя коронавирус и се презастраховат.
 
И на мен ми блокираха един кристален сайт наскоро. Едва ли е от рипорти, според мен изтрещяха покрай тоя коронавирус и се презастраховат.

Отблокираха ли ти го после?
 
Приятелю, ще ти го кажа пак, тъй като първия път явно не ме разбра: Facebook не плащат заплати за къстъмър съпорт, който да обслужва дилемите на сайтове с:
1. Проблено съдържание
2. Такива които само си спамят линковете за безплатен трафик по цял ден
3. Фейк нюлз
4. Съдържащи вируси и злонамерен софтуер

Защо? Защото им спестява МНОГО пари.

80% от appeal бутоните при проблеми с лични акаунти, страници и ФБ групи отиват в празни пощи.

20% от тези, които не отиват в празните пощи, са за хората които си плащат и ФБ реинвестира част от тези пари за точно този къстъмър съпорт.

Прежали домейна, помисли защо са те наказали и избягвай пак да те накажат с новия ти домейн. От това по-просто и лесно никой няма как да ти го направи.
 
Дано и от горе да получиш бан!
 
Последно редактирано:
Всъщност сайта си е напълно легитимиен, местен новинарски сайт.
Нищо фрапиращо, човека ми го прати.

Освен да се прегледат топ 20 за unblock domain from facebook да се начертае план и да се действа.
Може да провеите сайта да не е хакнат също.
 
Решение явно няма да има, ами тогава дайте да видим , как може да се предпазим и други от това? Как е процедирано с публикуването на адреси във фейса? Дай повече инфо, да видим как се е тригърнало нещо , че да го баннат?
 

Горе