Предлагам: Реклама в две развити и качествени страници + Трета за бонус

Deco90

Active Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Предлагам месечни пакети в две добре развити с годините страници на женска тематика над 90 % са жени :) . Страниците са с общо над 227Хиляди последователя и растат всеки ден :) ( 147хил плюс и 80 хил плюс) . Освен в тях ще получите и по един линк безплатно в трета страница ( 39 Хиляди или 32 хил ) независимо от това кой пакет изберете.

Знам, че фейсбук не е това, което беше, затова и се надявам предложението ми да Ви хареса.

Дневен рийч на двете страници може да варира от 180 хил до 400 хил.

Един линк всеки ден за месец в двете страници е - 45 лв.
( + бонус един линк всеки ден в някоя от малките страници )

Два линка всеки ден за месец в двете страници е - 80лв.
( + бонус един линк всеки ден в някоя от малките страници )

Три линка всеки ден за месец в двете страници е - 115 лв.
( + бонус един линк всеки ден в някоя от малките страници )

Пробен Линк - 5 лв, като ако решите да рекламирате, цената се приспада от месечния пакет. (Аз също съм купувал много реклама :)

Ако сайтовете, които искате да рекламирате са интересни или полезни на аудиторията ми, то може за първите месеци на още по-добра цена да се разберем :)

За въпроси, страници и повече информация - пишете на лично.
 
Последно редактирано:
Нови цени, както и Пускам един промо пакет 3 линка на ден за месец в всяка от трите страници само за 100 лв :) Първият печели :)
 
Последно редактирано:
Нови цени, както и Пускам един промо пакет 3 линка на ден за месец в всяка от трите страници само за 100 лв :) Първият печели :)
Хайде мартенска промоция :) , един сайт за иновативна услуга, има нужда от малко задвижване.Ако може да измилите нещо интересно, ще ви бъда благодарна.
 
Разговарях с автора на темата... исках да се възползвам от услугите му. Казах му какво искам да рекламирам. Разбрахме се да се чуем след седмица. Оказа се че не искал да спами в страницата си и не искал да пуска постове. Трябвало да чакам да отмине кризата и тогава можел да работи. Така че колеги ако искате да се възползвате от Промоционалният пакет не се хабете докато не отмине кризата офертата не е налична!!!
 
Горе долу така стоят нещата, само че с една малка подробност. Колегата не го устройваше цената и му казах, че евентуално мога да помисля, ако сам си пуска линковете да дам пакет един месец по два линка за 40лв (цената по принцип е 80лв.). Той се зарадва естествено, но му казах че ще си помисля, защото да спамя страниците цял месец с онлайн магазин за 40лв не знам дали си струва. Затова след няколко дни му казах, че на този етап не ме устройва.

Ако някой иска да пуска реклама по три линка на месец в двете големи страници за 100лв, то той е добре дошъл. Естествено, винаги си запазвам правото какво да рекламирам ики не :)

Все пак се извинявам на колегата за неприятното преживяване и че така се получиха нещата. Желая успехи и дано кризата отмине без да има много засегнати :) извинявам се много за неразбирателството и всичко добро. :)
 
Последно редактирано:
Колегата е обяснил нещата си по негов начин. Аз имам разговорите с него по скайп... той каза че проблема е в КРИЗАТА a не в цената. Да отмине кризата и тогава щял да спами по страниците си.... не ми е казал не ме устройва ниската цена. И аз за това се учудих какво има общо кризата със пускането на постове!!! Но страницата си е негова той си решава дали да пуска или не постове .... написах коментар не че е отказал да работим, страно ми стана че кризата е виновна за постовете и че така спамел !!!
Успех на колегата
 

Прикачени файлове

  • predpriemach.jpg
    predpriemach.jpg
    43.4 KB · Преглеждания: 7
Да, явно не сме се разбрали :) Извинявам се. :) Колегата попита за цена, ако той сам си пуска линковете, аз му обясних, че това го предлагах в една друга тема и вече не го предлагам, но така или иначе той трябва да може да гледа анализите и ме попита пак за цена, ако той си пуска сам линковете - Аз му казах, че евентуално 40лв (защото знам, че сега е криза и хората им изтъняват бюджетите) , но ще трябва да си помисля, защото в постта ми както виждате е 80лв за месечен пакет от две реклами на ден в страниците, и дефакто не знам дали си струва за 40лв да спамя страниците.

Наистина явно не сме се разбрали.

Да сме живи и здрави.
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_20200428_000210_com.skype.raider.jpg
    Screenshot_20200428_000210_com.skype.raider.jpg
    383.4 KB · Преглеждания: 9
Последно редактирано:
Във разговора ми каза че може и на 60лв. Но не искам да задълбавам. Просто не си искал да пускаш постовете за малко пари и не беше честен да го кажеш това, оправда се със кризата а това е смешно!!! Това не е кауфланд с твърди цени , колеги сме и всичко се договаря! Но трябва да си коректен и да даваш коректни отговори а не да пишеш колегата се радва че му казах 40лв. и не знам си какво .... Не постъпи коректно а хвърляш вината върху мен!!!
Хайде със здраве
 

Горе