Предлагам: Реклама в Blogger Блог - Филми

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

Предлагам няколко вида реклама в Blogger блог на тема - филми, безплатно гледане и прочее. (че кой още ползва тази платформа? Ами, 200 посещения на ден, деа знам :D ).
Предлагам следните видове реклама:
1. Банер Реклама.
Има 2 опции - над и под всички публикации (предлагам и двете места в пакет, просто за да не ощетя някой в долната част). Втората опция е страничната лента.
За първа опция, може да са на два различни сайта, не е проблем. За страничната лента, вече ще се таксува на банер.
2. Линк реклама в страничната лента.
Виждат се няколко линка на други сайтове, вашият може да е сред тях.
3. Публикация с линк, два, три. Едва ли има нужда да обеснявам.

Някой правила:
Бих искал рекламите (освен линк рекламите) да са свързани колкото се може с темата на блога - филми. Много от вас имат сайтове за филми, така че една банер реклама няма да е зле. Нещо крещящо "Изтегли Безплатен Филм" или от сорта.

Цени:
Опция 1 - 20лв на година мисля, че е достатъчно. Без значение кой банер вземете (тук, ще е кои превари, той завари).
Опция 2 и 3 - 10лв на година. Това ще е на брой линкове в страничната лента или статия (в статия може да има 3 линка, стига тя да е достатъчно дълга).
Плащане - само Paypal. Не съм в България и не мога да приемам нищо повече от това.

Не изготвям статии, не правя банери. Вие предоставяте всичко.
Ето и линк към блога
Прикачвам и снимка с днешна дата на статистиката на сайта. Посетителите са абсолютно натурални от Google. Само днес реших да пусна една статия, да се посъвземе малко сайта.

blogger.png
 
Вече едно място е заето.
Ще е перфектно, ако някой има голям банер. Би паснал перфектно в страничната лента.
 
Здравей, колега.

Не искам да спамя в темата ти, но имам 2 приятелски съвета към теб, като човек, който 10 години има опит с блоггър.

1. Вярвай само на анилитика на самия Гугъл, вградената статистика на блоггър е шит и не е мерило за реални посещения и прочие.

2. Ако речем, че желая да ти стана клиент, как ще ми показваш рекламите в мобилната ти версия, след като не е къстъм и не можеш да редактираш нищо по нея, освен да сложиш банер или линк в някоя определена статия? Трябва ти къстъм тема с добре оптимизирана мобилна версия, която да отговаря на десктоп версията, като изключим слайд бара или се постави под самите теми, както правят всички. В противен случай тези "200 дневни" посещения няма да са толкова за някой, който реши да рекламира при теб, защото поне половината посетители няма да виждат нищо, освен статии.

Поздрави! :)
 

Горе