MyLead - нова иновативна афилиейт мрежа, присъединете се към нас и спечелете пари

MyLead

Member


Здравейте!

MyLead е комплексна платформа, която предлага разнообразни партньорски програми. Не е нужно да инвестирате пари или да притежавате някакви специални умения. Присъединете се към MyLead и създайте акаунт още днес!



Печелете с нас по съвременен и неограничен начин!

Защо сме иновативни? Ние не сме просто една, обикновена афилиейт мрежа. Вие и Вашият трафик имат голямо влияние върху нашите предложения. Променяме себе си към по-добро всеки ден. Вижте!



Получавате Вашите пари по наистина бърз начин!

Искате ли да получите парите си наистина бързо? NET 30, NET 15, NET 7? Не, ние сме по-бързи, отколкото си мислите. Лесно ще наредите плащане на Вашето възнаграждение - обикновено в рамките на 48 часа. Можете да използвате банков превод, PayPal, Skrill, Webmoney и Revolut. Вижте нашите съвременни решения!



Знанието е сила и сега е безплатно!

Имаме оригинална система в помощ на нашите издатели и чрез която споделяме знанията си с тях. След като създадете MyLead акаунт, получавате достъп до първоначално обучение, което ще Ви запознае със света на онлайн печеленето на пари и ще Ви позволи да научите основните аспекти на афилиейт маркетинга.

Тук сме, за да помагаме 24 часа в денонощието. Винаги можете да разчитате на нашата подкрепа. Освен това, можете да се свържете с нас чрез лични съобщения, Discord, онлайн форум, социални медии, електронна поща и Skype. Очакваме Ви навсякъде.

Остава най-важният въпрос - колко струва достъпът до толкова огромен обем информация? Абсолютно нищо! Получавате абсолютно безплатно достъп до всички материали, както и помощ на ментор - всичко, от което се нуждаете, е безплатен MyLead акаунт!




Проверени от мнозина!

Грижим се за удовлетворението на всеки наш издател. В ежедневната ни работа, наш приоритет е Вашето удовлетворение. Работата ни е оценена от местните медийни индустрии. Мненията на нашите издатели говорят сами за себе си.



Промотирайте и печелете пари с MyLead!

Винаги работим с нашите издатели. Уведомете ни как печелите и какви партньорски програми промотирате, а ние ще направим всичко по силите си те да се появят на по-добри условия в нашето предложение специално за Вас!


Много бонуси - MyLead предлага някои събития като Black Firday бонус за всеки лийд. Последният път, когато такова събитие беше организирано, потребителите успяха да спечелят 20% повече от лийдове!

Докато отделяте малко от времето си за описване на програмите, които промотирате, можете да се възползвате само от предимства!


Вашето мнение е важно!
Никога не ограничаваме креативността на нашите издатели. Тя определя посоката на нашето развитие и въвеждане на нови функционалности. Ето защо, Вашето мнение е важно за нас. Не забравяйте - можете да ни изпратите всяко предложение, което определено ще вземем под внимание.

Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете да се свържете с нас по много начини - чрез чат, лични съобщения, социални медии, електронна поща, телефон и дори чрез нашия Discord сървър.

Не забравяйте да допълвате с пари баланса във Вашия MyLead акаунт и кодове за по-високи ставки на любимите Ви програми. Очакваме Ви!
 
Супер, тъкмо мислех да се захващам с афилиейт маркетинг. При вас ще започна :)
 
Ей, аз нищо не разбирам от афилиейти, обаче сайта има характеристики на измамнически. Обещания за лесни печалби, картинки с долари, текст "Money falls from the sky! Why don't you catch it?", аматьорски видеа от разни последователи. Може да са нормални неща в тая сфера, ама тогава егати сферата.
 
За първи път за малко да стана клиент на афилиейт платформа, вместо да рекламирам. Много факъни работи много нещо. Евалата....!
Бре... Аз исках критика да направя, пък то като ревю излязъл поста ми. :)
 
Според линка това е некой афилиейт пръдльо дето си е направил труда да направи банери и да преведе сейлс копитата.

Обикновено просто се регват и се изакват.
 
@razdumka @AseasRoa @Noke
Здравейте, не искахме да Ви безпокоим и измамваме. Работим в сферата на афилиейт маркетинга от 2014 година и можете да намерите в мрежата много мнения за нас - присъстваме в голям брой англоезични интернет форуми и класации, например: https://www.affpaying.com/mylead. Отличени сме с множество награди и призове: Affbank, Affiliatefix, affNext и др. Платили сме на нашите издатели вече над 2 милиона долара. Надяваме се да проверите нашите възможности и задължително да оставите коментар относно Вашите впечатления.

@traiki
Нямаме CPC, но имаме кампании, които плащат за всеки клиент. Можеш да намериш всички на: https://mylead.global/bg/kampanii-nalichni-v-mylead

Благодарим Ви за посрещането във форума и оставаме на Ваше разположение. MyLead
 
Последно редактирано:
web.archive.org/web/*/https://mylead.global/
 
MyLead съществува от 2014 г.; от 2013 г. имаме регистрирация за осъществяване на търговска дейност в Европа - Полша. Можете да намерите тази информация тук: http://www.krs-online.com.pl/lead-investments-sp-z-o-o-krs-901671.html (налично на полски език). Тук информация: https://prnt.sc/ssc320 за датата на създаването на фирмата.

В допълнение, от много години сме активни в интернет форуми, което сме правили дълго време преди 2018 г. Можете да видите това оттук: https://zarabiam.com/Forum-MyLead-397?page=5 - датите на някои постове стигат дори 2016 г. (https://prnt.sc/ssc42d) (налично на полски език). Едновременно с това от 2018 г. ние сме достъпни глобално - по целия свят (например https://www.cpaelites.com/Thread-Ap...distinguishes-by-innovative-Over-500-campaign) Поздрави, MyLead.
 
Последно редактирано:
bg.png


Над 50 милиона души могат да използват Вашият афилиейт линк и да Ви предоставят възможност да печелите пари именно сега. Къде се намират Вашите клиенти? Там, където абсолютно никой не промотира! Ще Ви покажем това място.

Подготвили сме за Вас изцяло нов ебук. Той ще Ви разкаже как да печелите пари от гласови помощници - интелигентни говорители, които можете да обслужвате с гласа си. Предоставяме Ви 15 страници А4 включващи знания напълно безплатно.



Какво ще научите от този ебук?
  • Какво представляват гласовите помощници и как работят?
  • Как да ги използвате, за да печелите пари?
  • Как да изработите първото си приложение за гласов асистент?
  • Какви могат да бъдат конкретните примери за приложение на интелигентните говорители, за да печелите пари чрез интернет?

По време на теста на способите, използвани в този ебук, спечелихме 81.21 $ за 24 часа. Твой ред е! Получи безплатен достъп.

 
Последно редактирано:
Здравейте,
наскоро се натъкнах на тази платформа, която ме заинтригува, но съм доста скептично настроен. Ще се радвам ако има някой, който вече работи с нея или поне е работил и сподели известно мнение.
Поздрави.
 
Спомням си само че това с въпросния ибук беше някакво пълно фиаско - регнете се и ше ви пратим ибука, ама после гласувайте за нас че чак тогава, ама то гласуването още не е активно, след няколко седмици - давайте сега вече може, ....

Така и останах без ибук и без добри впечатления като цяло :)
 
Здравейте, много Ви благодарим за интереса към платформата MyLead. Приканваме Ви да се присъедините към нас.

@Hverdog от каква информация по-точно се нуждаете?
@Noke работим върху създаването на ибука и съвсем скоро ще го получите - ще Ви информираме за това на ЛС.

Поздрави,
MyLead
 
Последно редактирано:

Горе