Предлагам: Копирайтинг услуги на достъпни цени

Аз също се възползвах от услугите на колегата преди няколко седмици, материалите са добре написани и си личи познание по темата. Препоръчвам :)

Благодаря Ви за положителния коментар!

Готов съм да поема нови поръчки.
 
Имаме място да поемем нови поръчки, така че ако Ви трябва качествено съдържание за сайтове, статии с линк, блог статии, PR статии или друг вид текстове, сме на разположение и ще отговорим на всеки, който ни потърси тук на ЛС или на имейл [email protected].
 
Последно редактирано:
Нова услуга - Линк Билдинг Сървис

Предлагаме писане на статии с цел линк билдинг + публикуването им в авторитетни сайтове с добри характеристики DA, PA, TF, CF.

Вие заплащате отделно писането на статия и отделно публикуването и в авторитетен сайт. Приемаме поръчки за най-малко 6 статии с линк, а що се касае до цените за писане и публикуване, ще отговорим на лично съобщение или на имейл [email protected].
 
Уважаеми клиенти,

искам да Ви информирам, че считано от днес 29.08.2020 г. цената на услугите ми става 3.50 лв. за 100 думи, вместо 2.50 лв. за 100 думи, както беше към актуалния момент. Причина за увеличението са повишените ми разходи за осигуровки, данъци, такси и наеми. Надявам се, че това няма да окаже влияние върху евентуалната ни съвместна работа в бъдеще време. Ако имате някакви въпроси, можете да ми ги задете по всяко време от понеделник до неделя на този имейл адрес - [email protected]. Разбира се, стремя се да подобрявам качеството на услугите, така че да отговарят на цената, която предлагам. Прибавям и нови услуги за SEO оптимизация и / или линк билдинг, от които може да се възползвате. За по-големи поръчки съм предвидил и отстъпки, с които ще Ви запозная,ако имате интерес към съвместна работа.

С уважение,
Димитър Беловеждов
Управител | Колорфул Копирайтинг ЕООД
 
Последно редактирано:
"Надявам се, че това няма да укаже влияние върху евентуалната ни съвместна работа в бъдеще време."

укаже погрешно, окаже правилно! Справка тук!
 
"Надявам се, че това няма да укаже влияние върху евентуалната ни съвместна работа в бъдеще време."

укаже погрешно, окаже правилно! Справка тук!
Благодаря Ви за забележката!
 

Горе