Здравейте. Предлагам партньорство. Може да печелите по 1 милион евро на година.

Май ме бъркаш с някой или в този форум понеже не съм запознат се пускат фалшиви обяви щом се шегуваш с мен. Отговарям ти тъй като пишеш негативизми и всяваш съмнения в хората които ще прочетат предложението ми. Никога не говоря празни приказки. Както ти писах продавам няколко имота за да финансирам бизнеса си. Това е един от апартаментите които продавам в момента чрез една от сериозните агенции в България https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b154392537174133&slink=4s5f5m&f1=12 - Звънни на агенцията и ги попитай кой продава апартамента. Ще ти кажат моето име. Казвам се Иван.
Това е моята частна обява на същия апартамент с личния телефон на жена ми https://www.olx.bg/ad/prodava-2-staen-grad-sofiya-kv-vitosha-CID368-ID7Fqob.html
Никога не съм наемал луксозни коли под наем. Тонито от Софавто ме познава. Ако го познаваш или имате общи познати го попитай кой купи 2008 година за 450,000 лв чисто нов CL 65 AMG + S 65 на 1 година за 350,000 лв защото едва ли има много клиенти които купуват 65 AMG по два броя на цена 800,000 лв.
Относно 1 милион евро, които искам от бъдещия ми партньор, не са за мен а за разходи за собствената му фирма в която ще е съдружник. Набързо ти нахвърлям част от разходите. Заплати 3 месеца на 200 човека в кол центъра по 2,000 лв на човек на месец + няколко реклами като една от тях например в списание Форбс е 380,000 долара......
Ако някой иска да се свърже с мен и да говорим сериозно да се обади на телефона на жена ми в частната обява на апартамента който продавам в olx или да ми пише там защото нямам намерение да влизам повече в този форум. Тук явно само ще ми се присмивате, поучавате и ще ме проверявате но за съжаление аз не съм отдушник на вашите проблеми и несполуки в живота. Намерете си някой друг на когото да губите времето.
Здравейте.
Пощата ми е: [email protected]
Canoa е селото а отпред е името на хотелът. Понеже държите на лична среща, пишете ми и добре дошли да обсъдим нещата.
 
Тоя ми мяза на оня със социалната платформа, дето щеше да затрие файсбук и всички социалки във вселената. :) Поне размаха и претенциите са му подобни :)
Гущеров? :) Той също има соц. мрежа. Кво беше това животно.

 
Аз имам в Пловдив и съм доволна., но както казаха най - важното е да вземеш апартамента или офиса на най - ниска цена и в привлекателен район.
 
Здравейте, гледам е минало малко време. От вашия пост останах с впечатление, че ще имате сайтове. Дайте да видим малко резултати. Какво имате ?
 
Здравейте, гледам е минало малко време. От вашия пост останах с впечатление, че ще имате сайтове. Дайте да видим малко резултати. Какво имате ?
Чакай малко, сега ще видя къде записах сателитния му телефон в частния самолет. Че обикаля по срещи и не се задържа много тука...
 

Горе