Какво мислите за Исторически парк?

[QUOTE = "toiii, публикация: 959300, член: 33190"]
Имат но..
[/ Цитат]
Аа значи имат, но не им се дава. Искат да изкупят селото за без пари:Д
Ще ти кажа какво да правиш. Като завършат сградата която граничи с теб,, поставяш една табела FOR SALE да виждат чужденците, че парка не дава пари, за земя която би била от полза за парка. Така от хорски срам ще трябва да го купят.
Като на всеки две -три седмици качваш цената с по хиляда евра! Така колкото се бавят ще е за тяхна сметка
Добра идея, но първо ще направя последен опит да се споразумея
 
Ще намериш връзката, ако познаваш действащите лица и историята им
Разбира се не познавам Ружа, но познавам няколко човека от "екипа"
Това са хора от МЛМ компанията, свързана с Тугедър и SiteTalk
Та повечето хора, свързани с тези две компании са свързани и с продаването на "пакети" на onecoin
Сега се чудите каква е връзката?
SiteTalk е една уж млм компания, която се превърна в пирамида.
В нея се включиха десетки хиляди хора от цял свят с "пакети"
Един от основните играчи на българския пазар е и един ос основните играчи в тугедър
Разбира се, след него в пирамидата са и всички, дето си купуват тези опции за акции в комплекса, като цялата схема пак е нещо като млм, ама по-скоро е пирамида.
И сега най-интересната част - Ружа преди 7-8 години купува SiteTalk, заедно с цялата млм мрежа
Започва да се развива и яката продажба на пакети на onecoin, уж като млм
Най-големите играчи в onecoin стават точно тези от Тугедър
Те, знаейки как да създават пирамиди, да ги развиват и да ги разпродават / забравих да спомена, че SiteTalk даваше опции за акции, които се продадоха на една борса, нямаща нищо легално в себе си, но пък основните играчи успяха да си продадат акциите на по 1 евро, докато след като отвориха борсата за всички, акциите паднаха до 0.0001$/.
Това беше основата и идеята да създадат и този Исторически парк - да завъртят същата схема...
И пак наздраве за печелившите :)
Само да допълня, че Onecoin е най-голямата пирамида/измама в криптосвета. До колкото помня от рисърчите, които съм правил, дори и битконект не е изшанил толкова много хора с толкова капитал.

А до колкото исторически парк- аз лично не бих дал 50 кинта да отида :D :D :D Но част от моите "приятели" във фейса ходят и се снимат. Не изглежда зле чак толкова зле по снимките, но пък са си стабилна схема от към инвестиции и тн. Говоря за "Сео-то" Ивелин Михайлов.
 
Хората са си точни и не мога да разбера защо някои ги плюят. Може би от завист. Аз съм безпристрастно лице и не вземам ничия страна, но ме яде отвътре това, че в се прави нещо, което ще е от полза на цяла България, защото с парка се прославя държавата ни навън, но въпреки това се намират и хора които да го плюят.
 
  • Sad
Реакции: Sky
Не бих квалифицирал като точен човек, който ми предлага да взема кредит/продам имот, за да инвестирам в негова идея, но на хартия да притежавам 1/200 от това, което съм вложил.
 
Днес ме подмина едно чисто ново BMW X4M най-вероятно поръчково изпълнение, брандирано с историческия парк. :) Готини служебникарки.
 
Днес ме подмина едно чисто ново BMW X4M най-вероятно поръчково изпълнение, брандирано с историческия парк. :) Готини служебникарки.
Шегуваш ли се? Това може да е за туровете из парка. :) Ти пък веднага се хвана, че с него ще се прави нещо извън служебните ангажименти. :)
 
Шегуваш ли се? Това може да е за туровете из парка. :) Ти пък веднага се хвана, че с него ще се прави нещо извън служебните ангажименти. :)
По-скоро е за да обикаля из курортите, за да привлича туристи.

Хората са много точни - много точно знаят как да те вкарат в схемите си и да ти вземат парите :)
Точно като фирмичките предоставящи бързи кредити, като само мащабите са различни. Не случайно всички магазини стоящи с години празни в последните месеци се превърнаха в разни незнайни фирмички за даване на кредити. Явно доста добре се печели от дейността и балъци да си взимат такива никак не липсват.
 
Ще има ли голям високоговорител отгоре и да е цялата намацана, като тези на цирковете? :)
Не мисля, че ползването на високоговорители е позволено за друго, освен за цирковете. Например когато на цирковата площадка се появи лунапарк, то няма автомобил, който агитира да отидеш на лунапарк. А по отношение да привлича погледи - ами Amigo0o е директен пример, че номерът работи.
 
Това бмв е на лицето, което стой зад парка. Не знам защо толкова ви прави впечатление тази кола, този човек има различни бизнеси за последните 10-15 години, нали не очаквате да се вози в москвич.

Като цяло мисля, че идеята за парка е добра, даже съм си закупил една от семейните им карти за посещения, но част от мен все още не вярва, че паркът е legit и, че ще просъществува. Дано да греша.
 
Последно редактирано:
Разбира се, че не очакваме да кара москвич, но Х4М си е доста попказно возило.... аз лично ако бях инвестирал в парка щях да се чувствам тъпо да чакам "дивидент" 10 години докато вождът да си перка с кола за 200+ бона.
 
Разбира се, че не очакваме да кара москвич, но Х4М си е доста попказно возило.... аз лично ако бях инвестирал в парка щях да се чувствам тъпо да чакам "дивидент" 10 години докато вождът да си перка с кола за 200+ бона.
Не си разбрал идеята ...
Цялата концепция на мултилевъл маркетинга е показността.
Там се набляга на това, за да се покаже колко можеш да си успешен, ако следваш тяхната схема
 
Във Варна и около региона от край време си има различни пирамидални структури (мултилевъл маркетинг), преди време имаше едни карти ако се сещата SCI (Saveway) може и да ги има още, по същия начин бръмчаха със скъпи возила но после много хора останаха с пръст в уста, на onecoin също мисля че съм виждал и до момента която и подобна мултилевъл компания попадне в Капитал .. обикновенно собствениците и изчезват някъде в чужбина след време. Верно е че тук се строи и има нещо насреща но не мисля че е окей да има подобна показност при положение че търсиш финансиране.
 
Не си разбрал идеята ...
Цялата концепция на мултилевъл маркетинга е показността.
Там се набляга на това, за да се покаже колко можеш да си успешен, ако следваш тяхната схема
Ама каква МЛМ схема ползва парка? Търсеха се инвеститори, след което стратегията в последствие се промени да се продават карти. Освен това притежанието на колата не е толкова показна - просто mnedelchev се оказа запознат с това. Освен това тук двама вече се подведоха, че това е кола, която има за задача да осъществява целите на парка (а не е просто за предвижване на някой).
 
"ИП" според лично мое мнение е най-добрата измамна схема в България за последните 10 години.
 
Последно редактирано:
"ИП" е най-добрата измамна схема в България за последните 10 години.
Това си е директно обвинение, без да има нито едно безспорно доказателство, че са такива. А за доказателствата отговаря прокуратурата.
Така е по цял свят. Само тук в България, се намират хора, мислещи, че имат правомощията на прокуратурата и обвиняват наред за щяло и нещяло. По НК на Република България, това е клевета. Набеждаване в престъпление. В случая, за уронване на престижа, 50 хиляди глоба, биха били малко. Така че, не знам, колко трябва да не си харесваш живота, за да си причиниш това.
 

Горе