Хубави заплати са си взимали от Хелп карма.. бе

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Жалка работа и подигравка със хората , които се нуждаят от тия средства. Какви са тия нефиксирани заплати , които скачат през месец нз... това ще откаже много хора да даряват. А в фейсбук правят мн агресивна реклама хелп карма.
 
Жалка работа и подигравка със хората , които се нуждаят от тия средства. Какви са тия нефиксирани заплати , които скачат през месец нз... това ще откаже много хора да даряват. А в фейсбук правят мн агресивна реклама хелп карма.
Е как няма да правят агресивна реклама как се плащат такива заплати в България :)
 
Явно е трудно да ти минават толкова пари през ръцете и да не вземеш. Аз лично като цяло не очаквам много от хората и не съм изненадан.

Въпреки всичко, не знам ако я нямаше платформата тези хора дали щяха да успеят да съберат толкова средства по друг начин. Успехът ѝ предполагам се държи до голяма степен на тази агресивна реклама. Може би това плясване през ръцете ще ги вкара в правия път.

Тези цифри (възнаграждения и събрани дарения) трябва да бъдат задължително налични на първата страница на подобни организации.

bTV и те търсят само с какво да шокират народа. Едно писмо до тези с няколко въпроса щеше да ги сплаши достатъчно да се вкарат в ред. Проблемите са решими. Сега като се загуби доверието към платформата ще пострадат най-вече тези в нужда от дарения.

Сдухани IT-та лесно се разследват. Като се правят на големи репортери - да разследват на шиши мутрите и обществени поръчки, където потъват милиарди от парите на всички.
 
Откриха топлата вода. Че то няма фондация, която не работи по-този начин.
 
Аз после ще си пусна CV-то, дано ме вземат на работа. За едни 15К на месец ще съм доволен.
 

тоз славчев да не е тук :Д за 2 години човека взел 800 000 лева и са му трябвали още 50 000 заем за апартамент :Д
Бате, ти имаш само 2 режима на съществуване:
- половината време от дихателно-издихателния ти процес минава в мислине на куци схеми на дребно
- другата половина минава в гледане на чуждата паница.
 
Обаче продължават да даряват. Един дал едиколкоси лв и писал коментар:

Моля, не си удържайте за космически заплати. Моята е доста скромна.
 
Бах този Слави, аз ако бях такъв Бог кат него, щях да пробвам Google, Facebook. ;) Бил специален човек, Слави. :) Сещам се къде се използва думата "специален", но дано не е това. :)

Не им гледайте в купичката. Каквото такова, то или е така или не, но е кофти, че даже е станало на въпрос. Демек има нещо там гнило.

Доста често ми попадат такива материали и на мен. Не говоря само за ХелпКарма. За това аз лично правя дарения персонално. Отивам и давам, или СМС (и тук вече ставам леко скептичен). Но така съм се свил от към такива инициатива, че в момента само капачки събирам. :) За другите малко не ми се ще да правя други богати, за сметка на хорското нещастие. :(
 
Те даже не отричат че е така, давали и някакви заеми, които сега щели да спрат.... като се посподеля из фейсбук хубаво ще си намалят заплатите насила.
 
Те даже не отричат че е така, давали и някакви заеми, които сега щели да спрат.... като се посподеля из фейсбук хубаво ще си намалят заплатите насила.
Ще ребрандират и още от същото, правено е... :)
 
Все пак са си посочили в условията, че 5% от дареното остават за тях, така че на който не му изнася да не дарява.
За мен 5% е ОК, не е приемливо примерно както беше на БОНО от U2 фондацията, дето крадяха над 50% от дарените пари
 
  • Like
Реакции: ads
Са ше има бум на сайтове за дарения.
Mark my words!
 
Честно казано, според мен са спестили откъм осигуровки и тия пари ги е раздавал шефа, като се е осигурявал на максимума, и на колегите е давал кеш. То е ясно, че няма как да работят безплатно, а и вижте им офиса, все пак дано са помагали коректно. Аз съм дарявал, но по-добре мнение да изразят хора, нуждаещи се и получили помощ от тях. Пак е по-добре от нищо.
 
Това което се прави изобщо не е морално.. хората които бачкат там трябва да от сърце и душа да работят.. хайде да разбирам имат разходи.. нека си отделят пари за ток, вода офис ... хайде и малка заплата, но пък каква работа вършат там че да вземат 40 000 лв заплата? много ми е интересно какво прави този ИТ специалист какво има тази платформа толкова...

контрол трябва да има от държата.. той утре може и аз да реша да помагам на хората .. на мен ще ми стигне и 2 процента да взема.. при 20 млн това са супер пари :)

Колко ли хора имат нужда от тези 800 000 лв раздадени бонуси.. можеха да помогнат на още много много хора...

ама така е като видиш в банковата си сметка толкова пари не ти се дават ... оня собственика кво разправя.. дошли някакви пари в личната му банкова сметка и той ги върнал чак другата година... ама по това какво са правили хората които имат нужда от тези пари? чакали са го да се радва на новата му кола? новия апартамент? или на почивката в Дубай
 
Славчо?
По спомени се казва Слави, може и аз да не помня.

Нещо само да кажа, help karma сайта работи идеално
На BTV сайта го отворих и ми crash-на хрома....

Може и да е прекалена заплатата, ама поне работи и събират кинти за хората.
Не разбрах дали нещо правят незаконно, ще ги съдят, има дело срещу тях или какво нелегално се случва?

Това социално порицание ли е дето гледах?
 

Горе