Купувам: Търсим инвестиция от 2000 до 6500 лв. (съдружие)

Ми такъв, правен е да се разреже само със сабята на Люк Скайуокър. Момент да сложа :) че пак ще се приеме превратно. Хляб е, не е питка,
 
Занимавате с някой, който изучава човешката психология с идеята да предложи на публиката нещо, което ще ги зарадва, не сямо ще ги наяде.

А и това "публика" не ми допеда също. По-скоро нека да е армия от доброжелатели в чист вид.
 
Ако си от Котел, най-добре да клонираш бизнеса на Митко Пайнера.

Ама както писах по-рано, по-лесно е да готвиш на баира - поне природните условия са идеални.
 
Пейнера е някъде от Северозападна България, май.
Това му е стария акаунт за който не знае.
Някой ме бърка с някой, за втори път, май.
 
Ако си снимам личната карта, ще се спрат ли тези спекулации...
 
Нещо съм написал на Скай. Ще си пусна картата като замаскирам част от ключови лични данни. И в момента не змам в кое яке е, понеже нося 4-5 зимни якета в момента. Но ще го кажа и на теб. Въпросния го познавам по физиономия и е около 10 години по-възрастен от мен. Човека казва, че не ползва дебитни карти, аз имам 2 дебитни и една пак се води дебитна май на Изипей. И общо в домакинството имаме 4 дебитни, 1 кредитна и тази на Изипей. Към акаунта ми в ипей са вързани трите ми карти.
 
Ако искате - следете ми блога dom.camp
До няколко дни ще качим над 50 рецепти.

Между другото и не баш между другото да попитам това excerpt ли отговаря за заглавието на линка? И как е по-добре на латиница ли да е или на кирилица?
 
Вземи някой плъгин за рецепти.
Гугъл иска рецептите да са със специален маркъп.

Ексерпта го остави празно. Линка - на латиница.
 
Sloji SSL, bate, pls
Потърсих какво е това. Това мисля, че е от Google Chrome. Давало ми е сайта на MicrosSoft unsecure.
PS
Сайта го дава unsecure защото е https
 
Последно редактирано:
Айди чи Чичо Сашо зае нишата.
Ти са попипквай там още, няма проблеми...
 
Айди чи Чичо Сашо зае нишата.
Ти са попипквай там още, няма проблеми...
И какво? Има и техника в която се маже с олио, слага се хартия и пак се маже с олио. А въпросния явно си уплътнява времето. Това ми е последната пита

Наскоро в бтв гостува един готвач експериментатор, който мисля че няма титла шеф. Човека прави от нищо нещо. Отишли в планината и му хрумнало да си набере билки и направил там на полеви условия не помня какво. И такъв подход харесвам и традиционен. Нямам предпочитания. Да не говорим какво правят някакви улични готвачи в страни от третия свят.

По някой път с експериментите не се получава, особено ако "пресолиш манджата" дет се вика. Но понякога от доста странни хрумки се получава нещо доста интересно.
PS lol жената го гледа видеото до края и ми каза, че БатИ Сашо има същата мушама.
 
Последно редактирано:
Ще ви дам повече инфо. Както и ще направим и с риба. Всъщност ние имаме доста.

В момента ни трябва нещо такова, само че да има и котлони https://www.appliancesdirect.co.uk/p/444444788/belling-444444788-appliances-built-in-electric-oven и един нормален средно голям хладилник. И двете може да са втора ръка.

Няма да прозвучи може би реално, но в момента печките с които разполагаме са един Раховен и бързозагряваща малка фурна без вентилатор.

По-късно ще пусна направвеното днес, но съм решил да го представя по-различен начин. А блога все още нямам достатъчно време да се заема.
 

Горе