Реклама

Показване на резултати 1 до 18 от 18
 1. #1

  Начално Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Някой има ли опит с тях, коя е най-добра и изобщо законен ли е бизнеса в България и самите програми?

 2. #2
  Young Playa Аватара на Kmark
  Регистрация
  Nov 2008
  Мнения
  321
  Rep Power
  19

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  В България напоследък се появиха доста нови букмейкъри и повечето имат афлейт програми, а щом имат не би трябвало да е незаконен.

  Иначе има 2 букмейкъра които масово се използват. Bwin и бет365, като втория дава най-добри комисионни.

 3. #3

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  да, мерси, и аз на тая логика лежа

 4. #4

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Втория не дава най-добрите комисионни има и програми примерно на Doxxbet дават с три процента повече (33%), но определено тази на bet365 е най-добра. Имат много добра начална страница, която кара потребителите да се регистрират, банери явно са добри защото се цъкат доста, а и като партньор са доста коректни. Име недостатък, че трябва да направиш 5 клиента за 3 месеца, но това е по-скоро за да сплашат несериозните партньорите, другото кофти нещо е че ако е на минус месеца ти не се нулира за следващия

  P.S. Кореспонденцията с bet365 по принцип е малко по-бавна, затова е добър вариант да си пишете на английски, защото ако питаш примерно нещо, което бг съпорта не го знае (т.е. е извън условията и правилата) те го превеждат, пращат го Англия, от там като го върнат пак го превеждат, че чак тогава го получаваш, а ако им пишеш на английски и бг съпорта може да ти отговори на английски без да се налага писмото да ходи на ***** си, естествено ако не ти е добър английския си го пляскаш на български и си чакаш отговора

  P.S. 2 от Kmark видях това с линковете и викам да не остана назад, не са афф

  P.S. 3 И Betfair не са за подценяване, най-малкото защото може да се комбинира примерно Bet365 и Betfair, защото едното си е традиционен онлайн букмейкър докато другото е борса за залагане и правилата на борсата за залагане са малко по-различни, един вид двете се допълват идеално ...

 5. #5
  Young Playa Аватара на Kmark
  Регистрация
  Nov 2008
  Мнения
  321
  Rep Power
  19

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Betfair имат ужасна начална страница трудно се регистрират потребителите и ако не беше борса за залагане щеше да е пълна трагедия. Банерите също не са от най-добрите поне за бг език. Имам чувството, че не взимат много насеризоно афлейт програмата им, иначе ударно рекламират по спортните сайтове.

  бет365 и bwin имат и един недостатък. Почти всички сайтове са регистрирани с техните програми и банерите им са супер популярни и един обикновен интернет потребите не се впечатлява особено от тези реклами.

 6. #6

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  могат ли да се сложат няколко програми на една страница?

 7. #7

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  За няколко букмейкърси няма проблем, комбинацията адсенс и букмейкърска партньорска програма според правилата на адсенс е забранена ...

 8. #8
  Senior Member Аватара на zalozite
  Регистрация
  Jun 2009
  Локация
  bulgaria
  Мнения
  103
  Rep Power
  15

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Колеги искам да отворим тази тема отново, защото както виждам предстоят сериозни промени и възможността този афилиейт бизнес да приключи за България е съвсем реална. Новото правителство съсвсем скоро ще внесе законопроект , който да забарни или ограничи онлайн загалганията в нета. Информацията е актуална от седмица някадъе в медиите, което според мен ще доведе до отлив на букмейкърите от България. с това ще загубят потребителите и всички ние със сайтове за залози и прогнози.

 9. #9
  Senior Playa
  Аватара на brad1985
  Регистрация
  Feb 2009
  Мнения
  1,301
  Rep Power
  70

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Този нов закон предполагам е във връзка с една друга реална, а не виртуална верига за залози ?
  Имаш ли инфо за това и сигурно ли е ?
  Нова маркова стока за онлайн и офлайн магазини << 15 лв.за кг >>

  БИТАК: Сайтове, блогове, скриптове, съдържание, статии,
  които продавам, разменям или подарявам

 10. #10
  Young Playa Аватара на kostianev
  Регистрация
  Mar 2009
  Локация
  Пловдив
  Мнения
  374
  Rep Power
  16

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Това не е точно както казва Zalozite. Правителството няма да забрани хазарта и залозите, а просто ще ги накара да си плащат данък за печалбата, която в момента нито един онлайн Букмейкър не плаща, за сметка на Еврофутбол.

  Всъщност, този законопроект няма да е проблем за Букмейкърите, защото самото правителство неможе да им хване спатийте, а те ще издокарат да плащат минимален данък в/у някаква минимална печалба.

  Доколкото за отлив на Букмейкърите от България - няма как да стане, защото те ще предпочитат да си плащат данъка и да се реално легални, отколото да загубят около 7-8% от играчите си. Това са официални статистики.

 11. #11
  Senior Member Аватара на zalozite
  Регистрация
  Jun 2009
  Локация
  bulgaria
  Мнения
  103
  Rep Power
  15

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Колега, kostianev, Дано си прав, но за мен нещата ще бъдат по-сериозни за мое голямо съжаление, а и не само за мое , а и за всички играчи и собственици на сайтове. Дано се окажа в грешка:

  Статии по проблема:

  "След тютюнопушенето министърът на финансите е решил да се бори с още един порок на българите - залозите в интернет, предаде БНР.

  По неофициални данни оборотите от този вид хазарт възлизат на един милиард лева. Безпрепятственото залагане в мрежата е провокирало Симеон Дянков да възложи анализ, който да покаже каква е реалната ситуация и колко губи държавата от този бизнес.

  Най-късно до 10 дни министърът на финансите ще знае на каква сума възлизат залозите в интернет и с каква сума е ощетена хазната.

  "Според мен колкото и да губи държавата, е много и трябва да се направи нов законопроект, така че, както в много други държави, примерно в САЩ, това да спре като практика и да се узакони", заяви Дянков.

  Как обаче може да се ограничи залагането в интернет - министър Дянков има отговор и на този въпрос.

  Съгласно официалната статистика, оборотът само на нелегалните Интернет хазартни оператори в България през 2008 г. е надхвърлил 1 млрд. лв., като всяка година тази сума нараства с 20% до 40%.
  "Интернет е глобална мрежа, наистина няма как да се спре, но има технически начин, са ми казали нашите експерти, да може да се види от какви компютри и към кои уебсайтове постоянно има някаква връзка и по този начин, предполагам, може да има някаква борба", добави Симеон Дянков.

  Финансовият министър не беше сигурен, че за борбата със залозите ще създаде интернет полиция, но категорично заяви, че за нелегалните залагания в мрежата ще има нов закон.

  Според конкретен пример, посочен в становището, за периода август 2008 - юли 2009 компанията "Спортингбет" има нетни приходи в размер на 163,6 млн. паунда.
  От тях 4.4% са били от България, т.е. 7,2 млн. паунда.

  Това по груби сметки означава, че брутните приходи от България са 70 млн. паунда или 150 млн. лв. и загубите за държавната хазна са в размер на 15 млн. лв. само от невнесен корпоративен данък от един от-лайн оператор.
  "
  статия на news.bg


  "РЗС предлага тотална промяна на правилата и принципите на хазартните игри. Депутатите от РЗС подготвят промени в закона за хазарта и още в член първи е записана "радикалната промяна" - "хазартът е забранен освен в случаите, когато е издадено разрешение от Държавната комисия по хазарта", заяви в парламента лидерът на партията Яне Янев.

  Той добави, че ще се въведе нов режим на прелицензиране само на хазартни игри, позволени от закона, но не уточни кои ще бъдат те. От думите му се разбра, че възнамерява под ударите на закона да попаднат телевизионните и sms игри, "Еврофутбол" и хазартната дейност в интернет.

  Участниците в хазартната дейност трябва да бъдат български фирми, нерегистрирани в офшорни зони, да имат доказан произход на парите, а ако се приеме, че може да има хазартни игри в интернет, те трябва да бъдат качени на български сървъри и пряко свързани с Националната агенция за приходите, заяви Янев. Без да конкретизира новите изисквания към фирмите, които искат да се прелицензират, Янев каза, че критериите са въз основа на резолюция на Европарламента от март, с която препоръчват на страните от ЕС да ограничат силно хазартната дейност и строго да я регламентират, включително и в интернет.

  Преди седмица лидерът на ДСБ и съпредседател на "Синята коалиция" Иван Костов се обяви за забрана на хазарта, тъй като не носи полза на бюджета.

  dnevnik.bg

 12. #12
  Young Playa Аватара на kostianev
  Регистрация
  Mar 2009
  Локация
  Пловдив
  Мнения
  374
  Rep Power
  16

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Те това решение го обмислят от много време, ама няма кой да им позволи да стане това. Както ти казах, просто ще ги принудят да станат легални, а водещите Букмейкъри ще се съгласят, тъй като няма как да си оставят клиентите тук.

 13. #13

  Начално Re: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  за всеки случаи може да си диверфицирате портфолиото от сайтове на български в които се говори за хазарт с такива за назапад... маймуните са в повече но и парите са в повече,

  бг уебмастърите могат


  пп и забравих да добавя то има много ниши с кеш на чуждия пазар
  Последно променено от coolice : 30-10-09 в 19:57
  Бърз Nginx Хостинг с cPanel в Европа | www.adx.bg | Managed VPS Servers | best servers deals and cheapest vps offers
  "I hope you enjoy my work and support the true creators of the game by not buying copies and fakes"

 14. #14
  Senior Playa
  Аватара на danko6
  Регистрация
  Jun 2009
  Мнения
  1,989
  Rep Power
  106

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Здравейте момчета има един въпрос.Сега съм решил да пусна реклама във facebook, на афилиейт програмата на bet365.Рекламата която съм решил да пусна е на стойност 250 долара.Според вас ще има ли ефект и може ли някой който е пускал, реклама там да каже колко регистрации и приходи получава, ако не му се иска да изкаже това, само да каже има ли ефект.

 15. #15
  Hustla
  Аватара на mantaman
  Регистрация
  Nov 2009
  Локация
  London
  Мнения
  4,282
  Rep Power
  267

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Ченгетата в БГ умират от удоволствие да произвеждат престъпници. Непрекъснато се въвеждат някъкви забрани целящи да направят така че хората да се чустват нарушители на закона - като се почне от джойнта мине се през иманярството, проституцията и се свърши с интернета. Това са все неща които на доста места хората са ги уредили законово и си събират приходи за държавите си от тях. Но явно в БГ е по лесно да е незаконно хем хората непрекъснато да са под страх хем черният бизнес да цъфти
  Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum

 16. #16

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  Точно за бет365 не се надявай. Пускал съм реклама не само във фейсбук. Към bet365 подходът е друг. По - добре се насочи към някое ново буки и го рекламирай масово. Вече sportingbet i bet365 ... който взел взел. Чрез рекламата във фейсбук може да получваш само излишни регистрации. Хората се регистрират просто от любопитство.

 17. #17
  Senior Playa
  Аватара на danko6
  Регистрация
  Jun 2009
  Мнения
  1,989
  Rep Power
  106

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  А може ли да ме посъветвате къде да пусна реклама мислех и в adword да пусна но там доколкото знам не може да се пусках сайтове на тема хазарт.Ще съм благодарен на всеки един отговор.
  Последно променено от danko6 : 14-07-10 в 18:32

 18. #18

  Начално От: Афилиейт програмите на сайтовете за залагания

  По всичко личи че само Bet365 и още най- много 2-3 букмейкъра ще се лицензират в България, но все пак можем да очакваме всичко и накрая никой от чуждестранните букита да не остане на нашият пазар.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Подобни теми

 1. Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???
  By Blinky in forum Старт в Интернет Бизнеса
  Отговори: 155
  Последно: 11-06-14, 16:59
 2. Отговори: 2
  Последно: 25-05-10, 11:32
 3. Постнете си афилиейт сайтовете ей тука...
  By Noke in forum Парите в Интернет - Make Money Online
  Отговори: 15
  Последно: 14-03-10, 23:43
 4. Печелене от спортни залагания или покер.
  By nadalbg in forum От Вас за Вас - Партньорски Програми
  Отговори: 4
  Последно: 13-07-07, 16:04
 5. Целият процес на онлайн бизнеса с афилиейт програмите
  By coolice in forum Старт в Интернет Бизнеса
  Отговори: 3
  Последно: 07-07-07, 19:24