Adult

zack

Active Member
Здравейте,
Имам няколко бързи въпроса и се надявам на точно и ясни отговори :D

- ще имам ли проблем със законодателството в БГ ако хоствам adult сайтове в чужбина, а аз съм физически в БГ?

- Смятам да тествам webmaster-ските програми на по-големите големите и качествени сайтове, има ли смисъл?

- Коя държава е ОК като политика на хостинг доставчиците и законодателство за Adult сайтове?
 
От: Adult

Ами смятам да пробвам тези програми, които плащат при регистрация.

И сега какво, трябва да се изнасям от БГ ли ???????

P.S. Даеба и скапаната държава...............
 
От: Adult

и на мен ми е интересно например замунда и арена имат терабайти порно с каквити си поискаш по размер патки
а ти ако покажеш някоя по - малка "ще имаш проблеми"

Отново законите неважат за големите
 
От: Adult

Този закон е за разчистване на сметки. Ето механизма:

Забранява се нещо, което всички го имат. После никой не съблюдава за спазването, но големите могат да си отмъстят на малките и да ги шантажират когато поискат. Подобни закони, които служат само за шантаж са тези против интернет пиратството и забраната на домашния алкохол. Все закони, които се ползват само за изнудване, заплахи и репресии. Със същия успех могат да забранят и дишането на въздух. Хората няма да спрат да дишат само защото е забранено със закон, нали?
 
От: Adult

С порното няма проблем и в Тексас, САЩ, което значи, че без проблем можеш да хостваш в хостгатор-а.
 
От: Adult

Трябва хубаво да се покриеш или да станеш сомалиец, щото и на Вецков сайта му не се хостваше в БГ ама нали е българин и го отнесе. Правят си каквото си искат дори и да не е в тяхната юрисдикция - на принципа са щом си българин (няма кой да те защити) ще ядеш дървото.

Положението е:
Даеба и скапаната държава...............

Просто ми се струва, че каквото и да искаш да направиш в скапаната държава все ще се намери някой закон да ти пречи. Както каза @VtoriChepik законите са направени да обслужват определени хора.
 
От: Adult

Малка поправка, Замунда и арената да посредници, дефакто сидърите имат дадените материали, а торентите не ги хостват, а просто правят връзката. Така поне си мисля. Виж сайтове като дадата са друг тип - там е вече на хоста. И какво щели да ги спират и пак оттихна, смех е в тази държава и то голям.

По принцип това е много хубав бизнес, голям и няма какво да си кривим душата ( предимно мъжете), всички сме гледали порно от интернет. :) Дори и великите държавни циновници тупат маймунката пред монитора. Но пред обществото са много примерни и за подражание. Направо ще ме разплачат и те. Но факт е - другите нации пълнят хазната с данъци от тази дейност, но ние нали сме "примерни" и "възпитани" тънем в мизерия. И благодарение на законите ни го ядем, за това аз лично бих препоръчал:

1. Не се занимавай, просто стой далеч от това, защото в закона се тълкуваше и за разпространение нещо си.

2. Прави го с много засилено внимание, протекции, банове на бг граждани, IP-та, WhoIs-и и т.н.

Вече тук преценката ти трябва да е добре обмислена и взимаш решение. Но тук не става бизнес брат, и това си пролича в криза. От тук не само си дръпнаха парите инвеститорите, но не мислят да се връщат като гледам настроенията в световен мащаб. Много храникла отнасяме. За това като правите нещо....много мислете, и знайте, че държавата винаги ще е против вас. Не съм чул някой от тук да се е похвалил, че някоя държавна институция му е помогнала на него и бизнеса. Имайте едно наум винаги.

Абе живи да сме.... :)
 
От: Adult

Порното е голям бизнес, но не бива да забравяме, че социалните мрежи вече го надминаха и го изместиха от върха.
 
От: Adult

Няма начин да разпространяваш порно законно, защото:

- Ти си български гражданин.

- Не можеш да се освободиш от българското гражданство (вж. в Конституцията) - до края на живота си ще бъдеш подчинен на държавата - т.е. ти си роб завинаги.

- Законите на България важат за теб независимо къде точно се намираш - ако отидеш на Луната или на Марс - пак ще трябва да спазваш българските закони (и разбира се местните закони):

Чл. 4. (1) Наказателният кодекс се прилага към българските граждани и за извършените от тях престъпления в чужбина.
 
От: Adult

Да де ама това пак е поредната тъпотия в българското законодателство:

"Чл. 4. (1) Наказателният кодекс се прилага към българските граждани и за извършените от тях престъпления в чужбина. "

Какво значи това. В чужбина да имаш порно сайт не е престъпление?!?! Т.е. аз не извършвам престъпление в чужбина.
 
От: Adult

Е ти сега със закона ли ще спориш ? :)
 
От: Adult

Е ти сега със закона ли ще спориш ? :)
Да, къде къде по-възвишени мозъци от нас са ги мислили. :)

Но е факт, че си прецакат само с това, че си българин. Може да си в Сумалия пак ще те гонят от тук, защото си имал "късмета" да си се родил тук. И както му е по български - законите важат з амалкиоте,. аз не съм чувал някой голям бизнесмен спонсорирал жалките партийки, които ни управяляват да е съде, а и да е съден не е в затвора.

И това, че според другите закони, където искаш да имаш порно сайт, си ОК, не означава по никакъв начин, че тук няма да ти видят сметката и да те привикат. Просто БГ няма да позволи на никой неен "поданик" да успее, даже и в жичбина. Това с казана не е просто басня, реалност е, колкото и весело да звучил. ;)
 
От: Adult

Това прозвуча просто :(

"България се опитва да не позволи на българите да успеят, дори и чужбина"............................
 
От: Adult

Това прозвуча просто :(

"България се опитва да не позволи на българите да успеят, дори и чужбина"............................

Факт,брато. Ти да се сещаш с нещо да ти е помогнала? Защото аз мога да ти дам примери само с какво ме е спряла някъде. И като ги сложиш на кантар ето ти отогвора. Ако си забелязал по улиците скъпите, ама наистина скъпите коли не се карат от теб или мен. А от крадци, престъпници с протекция от някои в правителството, депутати обалжили някой фон, бизнемени изцедили с държавни поръчки хазната, мишоци мамещи обикновения човек, има и чесни, но рядкост са. Всеки богаташ тук е пълен комплексар - защото е нищожество, което иска да покаже, че е успяла. А в съшност се е оредило, а не успяло. Има разлика.

Забранено е порното тук в БГ поради факта, че щялата ни държава е едно голямо порно. За какво да го правим и печелим от него, като си го имаме всеки ден в парламетна, медиите и т.н. Важното е да не ти пука, и да правиш така, че да успяваш и по никакъв начин да нямаш допирни точни със сдуханата държава, освен ако не се редите за източване, което наблюдаваме напсоледък. ;) Но видехме какво направиха с французина тия мухлювци, така че пак си помисли. Ще те направят много добре по продажните медии тук, в това може да си сигурен. ;) Като първи БТВ ще си подадат дупето на МВР и Бойко.
 

Горе