Предлагам: Абонаментно публикуване на статии за ПР агенции и не само

vlad0

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Какво представлява абонаментното публикуване?
На кратко - месечна такса за публикуване на неограничен брой ваши статии. Вие заплащате месечна абонаментна такса и публикувате неограничен брой статии за вашия бизнес или за бизнеса на вашите клиенти.

За кого е подходящо абонаментното публикуване?
За дигитални агенции, които работят с фирми, желаещи да ги популяризират чрез Прес Релийз и да подобрят СЕО показателите им. Също така и за фрийлансъри, които предлагат оптимизация на своите клиенти.

Какви са ползите от абонамента?
Абонамента ви предоставя възможност да публикувате неограничен брой статии месечно, на фиксирана месечна цена, като статиите ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на сайта. Когато увеличавате броя на своите клиенти, желаещи да публикуват в сайта, това не се отразява на месечния абонамент и след като се покрие месечния абонамент, вие генерирате чиста печалба. Също така, вие сами определяте каква цена да ви заплати вашият клиент, за да публикувате статия в сайта.

Какви са изискванията за статиите?
- уникални статии
- над 300 думи дължина
- изпращане на снимка минимум 800х600px
- могат да съдържат 1 линк.

Кой е сайтът?
Сайтът е ЗаНея.com. Сайт на 10 години, който е доста популярен и авторитетен. Статиите са професионално написани, без клюкарски материали (такива статии няма да бъдат приемани). Няма нужда да му правя реклама, всеки, който има интерес, може да провери параметрите му през различни тулове.

Как става публикуването на статиите?
Когато имате статия или пакет статии за публикуване, изпращате ги по имейл, като тя трябва да отговарят на изискванията по-горе.

Да си дойдем на думата...Каква е цената?
Цената за ПЪРВИТЕ ПЕТ възползвали се е 99лв на месец без ДДС, въжаща до края на календарната година. Това значи, че първите 5 могат да наемат всеки 1 месец през календарната година на цена 99лв.
Могат да бъдат наемани желани месеци през съответната календарна година! Това значи, че ако бизнесът или клиентите ви са през зимния сезон, за да сте от първите 5, можете да заплатите абонамент за месец декември например.

Стандартната абонаментна цена е 120лв без ДДС, като при закупуване на 3 месеца в пакет, получавате 20% отстъпка

* периодът месец включва 30 дни
* при първите пет промоционални абонамента, се изчислява цена на ден по 3,30лв
* при следващи абонаменти без промоция се изчислява цена 4лв
* възможно е договаряне на абонамент за конкретна категория

За допълнителни въпроси, предложения или критики, ще очаквам ЛС :)
 

Горе