Айде... който еВал еВал, кака вече се омъжи

Дискусията в 'Social Media Marketing - SMM' стартирана от mobilio, Авг 11, 2018.

 1. mobilio

  mobilio Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 18, 2012
  Съобщения:
  1,526
  Харесвания:
  275
  Точки:
  83
 2. EliaCapaccio

  EliaCapaccio Well-Known Member

  Рег.:
  Юли 4, 2018
  Съобщения:
  699
  Харесвания:
  335
  Точки:
  63
  Пол:
  Мъж
  1. Посещенията във фейсбук са намалели с 2 пъти за последния месец; хората мигрират масово. Скоро Цукебук ще се превърне в Myspace #2.

  2. За тези, които все пак останат в Цукебук, тези мерки пак ще ощетят българина, европееца, американеца и другите бели християни/атеисти. Негронките от Африка все ще намерят начин да заобиколят закона и гарантирам на всички, ще ползват от онези SMS confirmation online сървиси.
   
 3. Zdravko.Kapanov

  Zdravko.Kapanov Active Member

  Рег.:
  Май 20, 2014
  Съобщения:
  420
  Харесвания:
  53
  Точки:
  28
  Ха-ха-ха. Фейсбук и цялата му мрежа (instagram, whatsAPP, messenger ) ще умре когато аз се обрежа, тоест няма да е скоро.
   
 4. Matey Hristov

  Matey Hristov Active Member

  Рег.:
  Ноем 8, 2017
  Съобщения:
  328
  Харесвания:
  149
  Точки:
  43
  Пол:
  Мъж
  Фейсбук много затегнаха всичко. Видях целите на фейсбук тази година , беше ясно , че paid reach и organic reach ще паднат поне 5 пъти. Сега да си успешен , ти трябва много здрав маркетинг и супер добър таргет в рекламата. За няколко месеца дадох около 700.00$ за реклами в експерименти - когато таргета е добър , се получават нещата , но не мога да отрека , че 1 двойно таргетиран фен ми струва около 0.50 цента спрямо рекламата на публикацията. Един обикновен първостепенно таргетиран фен ми струва около 0.10 цента. Хуя е голям и пребиват буквално малкия бизнес. Имам приятели с онлайн магазини - споделят , че всичко е много зле. Иначе така наречената "Оторизация" според мен , ще засегне единствено хората , които са много склонни към измамни в фейсбук. Аз лично , не вярвам някой да има читав фейсбук бизнес и да използва фейк акаунти за страницата си или пък да използва чужди карти за facebook ads. Също така много им се чудя на фейсбук. Правят оторизации , секюрити чекове на профилите , блокират , банват , но не правят верификация на сметките за рекламите :D :D
   
  cross, EliaCapaccio и a.stoyanova харесват това.
 5. cross

  cross Well-Known Member

  Рег.:
  Юни 2, 2015
  Съобщения:
  2,281
  Харесвания:
  273
  Точки:
  83
  Пол:
  Мъж
  Професия:
  Копирайтър, WordPress специалист
  Място:
  София
  При рекламите е пълна порнография..наскоро ми разправяха схеми как рекламата им е абсолютно безплатна с празни виртуални карти. Само че за това нещо плащаме тези, които сме достатъчно големи балъци да връзваме карти с пари към facebook ads
   
  EliaCapaccio харесва това.
 6. EliaCapaccio

  EliaCapaccio Well-Known Member

  Рег.:
  Юли 4, 2018
  Съобщения:
  699
  Харесвания:
  335
  Точки:
  63
  Пол:
  Мъж
  Гледайте клипа на Veritassium, щом ви вълнува тази тема. Той прави най-светския досега експеримент за схемите на Цукебук около рекламите.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice