Ако спечелиш от тотото...

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Здравейте, както знаем тотото е над 5 милиона лева оня ден имах пуснах понеже имах рожден ден, да си пробвам късмета.

Така какво бих направил ако спечеля тези пари?

1. Още като спечеля бих се побъркал от радост сигурно и веднага бих отишъл някъде да празнувам.
2. След това бих помогнал на нашите щото строим къща. Колко се мъчат те за мен бих искал малко и те да си направят почивка затова бих ги изпратил някъде.
3. Ще си купя така желаното бентли от мене ,това ми е мечтата.
4. Бих инвестирал в апартамент в пловдив понеже там уча(освен ако не реша да се преместя в чужбина.)
5. Бих инвестирал и в апартамент в Хасково.
6. Бих купил малка кола за сестра ми.
7. Бих почерпил приятелите ми, едно яко парти с доволни мацки :Д
8. Ще си помисля много добре и ще инвестирам в малък бизнес.
9. Ще ходя на пътешествие
10. И най-голямата част от всичко това е ще си отделя половината сума и ще ги депозирам в няква банка за се пазят парите и да се трупат парите от лихвите.


Какво бихте направили вие,ако спечелите толкова пари?
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Тотото е хазарт на много дребно :mrgreen:
Изобщо не му се надявай !
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Вземам парите и бягам докато не са се усетили, че не съм пускал фиш :lol:
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Аз не искам да го спечеля затова и не пускам :p Ще вземе да ми се падне на мен после незнам кво да правя:shock: Но все пак по темата:Ако спечеля Джакпота.
1во ще изчистя всички заеми към банките и топлофикация.
2ро бих си купил къща в София на някое по осамотено кътче.
3то Естествено,ще си взема кола.
4то Може би ще посетя някоя дестинация по Европа
5то Ако ми се одава,ще започна някакъв бизнес
6то Бих искал да си остана същия но едва ли,ще мога да не се изкуша от силата на парите :(
7мо Най лошото, ще бъде като свършат парите затова не искам и да пускам фишове. :p
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Гледайте какво се случва със спечелилите до сега...
Код:
http://www.vbox7.com/play:5f55beb2
 
От: Ако спечелиш от тотото...

ще върна заемите.
- а останалите?
аа останалите ще чакат
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Какви притеснения брат :) Отначало ще харча като луд, коли, апартаменти, къщи. След това ще вложа в няколко собствени бизнеси, може би малко франчайз, малко мои идеи :) Останалото в буркан банк и да се трупа за поколенията :D :D :D
Естествено малка къща, за родителите ми, фамилна къща за мен и приятелката, някоя яка колица :) Ще си наема охрана, че много хиени има :)
 
От: Ако спечелиш от тотото...

От българското нагласено тото ще има доста да чакате да спечелите ми се струва. :wink:
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Не съм пускала фиш. Според мен доста е нагласено всичко, но може и да греша, не знам. С тези пари бих купила няколко апартамента в някой голям град в Америка, в сграда с портиер и всички удобства и ще ги дам под наем чрез реномирана фирма. После ще си живея спокойно от наемите. Ще се захвана с дропшипинг, като ще си наема екип, който да ми помага. Естествено най-много полза от цялата работа ще има синът ми, а мъжът ми ако не получи удар от промените, които са му крайно трудни за преживяване, ще получи някои неща, които ще го направят щастлив, а на него малко му трябва :)
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Абе и аз бях като вас... мечти, тва онова.... ама като се размислих и след като гледах репортаж по БТВ, един милион в банката си е голяма беда. Първо в България "всеки със всеки се знае" ще научат за вас и ще почнат да ви рекетират и изнудват. Това е неизбежно. Всеки ще върши напук срещу вас и ще ви сочи. Ще ви завиждат и няма да имате истински приятели, а само лицемерие и двуличници, които искат да ги черпите и момичета, които искат само да им копувате, а всъщност си имат любовник и вие за тях сте 'пърцал'. Вече няма да се чувствате сигурен, когато се разхождате сам през ноща.

Най-добрия вариант според мене е чужбината , там няма "завиждачи" и си има навсякъде богати хора - вие няма да сте изключение. С многото пари, ще си намерите лесно приятели, които ще са ви 'срещнали' вече богат (както аз казвам, богатство и здраве, най-хубавото нещо).

Верно е, че съм песимист, ама помислете рационално...


Едно е сигурно: Няма да копувам 100 апартамента, 1000 коли, парцели, бизнес и т.н. Зимам само 1 къща / апартамент за да живея 'безплатно' и си стоя финансово независим за цял живот (живи и здрави), и там квото дам на родителите, защото го заслужават.
 
Последно редактирано:
От: Ако спечелиш от тотото...

Някои хора наистина не знаят какво да правят с парите и го дават доста ларж.

Най първото нещо което трябва да се направи в такава ситуация (непредвидено забогатяване) е парите да се обърнат в евро и да се дръннат в една стабилна европейска банка на депозит. Може и в долари в US банка.
Какви са плюсовете на това действие: Ако имаме една примерна лихва от 4% на година и парите са 2,000,000 лева - 80,000лв/годишно или 6,666лв/месец
Мисля че всеки нормален човек може със 6 бона на месец приход хем да живее, хем да спестява за апартамент, автомобил или каквото му е на главата да взема, като плюс това да се захване със какъвто бизнес се желае!

Защо всички бързат да ги харчат не мога да разбера. Ще кажеш че ако ги оставят един ден у банката ще мухлясат нещо или ще избягат или свършат?!?
Особено пък за автомобилите, са ми много интересни. Набарал някой тарикат от някъде 200 бона, взел си едно ауди последен модел, и после да реве че много му било скъпо да му плаща данъците и каското :lol: :lol:
Сякаш някой ги кара да си купуват автомобили които не могат да поддържат.
 
От: Ако спечелиш от тотото...

По-голяма част от хората ако допуснем, че ги спечелят ще си накупят апартаметни, къщи, вили, скъпи коли и до няколко години ще издухат останалата част от пари. Нито на депозит ще ги сложат, нито бизнес ще направят. Такива лесни пари много бързо се харчат. :)
 
От: Ако спечелиш от тотото...

Да, пари дошли 'отгоре' заминават като пушек през комина. Много бързо се харчат и след няколко години сте пак в началото, че и по-назад. Възможно е, но не е сигурно, че все пак ще оставят някоя благинка, я апартаментче, я колица.

Един пример видях, е не от тотото, но нещо като неочаквано наследство. Двама братя, единият винаги е разправял, че ако имаше еди каква си сума ще я вложи в малък цех и ще работи по специалността си. Получиха наследството и какво стана:
Купиха един апартамент, един камион и две-три коли. Всеки ден беше празник, дискотеки, ресторанти, мързел. Работеха за кеф да кажем веднъж в месеца. Останалата част от парите се изплъзна яко дим за има няма 2 години. Продадоха камиона, издухаха и тези пари, после продадоха и колите и си взеха някакви трошки. Всичко се издуха до дупка, остана само апартамента, гол като пушка, сега нямат пари да го обзаведат. За цех и дума не стана, дори не се сетиха да вложат парите в нещо.

ThinkFast, депозита в временно решение да не ти се мотат из къщи докато решиш какво да ги правиш. В смисъл това е решение за хора без идеи. Иначе инфлацията си казва думата ;) На 5тата или 10тата година няма да можеш да си купиш това, което си щял в момента, в които си ги получил
 

Горе