Анти Хакинтош статийка за освежаване

angelovarna

Well-Known Member
Направих една публикация, сравнявайки PC+Windows 7 и PC+Mac OS X Leopard 10.5.8 (т.нар. Хакинтош).
Ще я освежите ли? ;)

Интересува ме и вашето мнение, относно Хакинтошите, Макинтошите и PC-тата.
 
От: Анти Хакинтош статийка за освежаване

Мой приятел си беше направил Хакинтош и все разправяше колко е яко и как единственият проблем е, че му забива веднъж на няколко дни като не го рестартва.
След няколко месеца му се сбози и си сложи Windows.
Иначе според мен истински Мак е много хубаво нещо, обаче от чужбина да си го вземеш.
 
От: Анти Хакинтош статийка за освежаване

аз ли съм кьорав или не виждам линк към статията? Дай да четем, че и мене ме вълнува в момента...

Update: Намерих статията. От Хакинтош не виждам смисъл, само евентуално да пробваш самата ОС и то като се абстрахираш от страничните ефекти на факта, че не ползваш епълски хардуер.

Основният недостатък за Епъл феновете са многократно по-големите разходи, особено ако си свикнал да си дърпаш кракнат софтуер от нета. Неудобство за техничарите - не можеш да си сглобиш своя собствена конфигурацийка или през ден да си отваряш машинката и да си бърникаш извътре.. Ако се развали нещо - имаш само един изход и той е да замъкнеш скъпата си играчка до магазина на сельовците, дето са ти я продали. Което ни отвежда до основният минус на притежаването на Мак в България..... Маковете тук се продават от БЪЛГАРИ! Фактите - ако погледнете цените на най-евтиния Макбуук, ще забележите груба разлика от грубо 400 лева, сравнени с тези в USA! Цените на по-висок клас продукти нарастват пропорционално. Аз лично не виждам причина да правя благотворителни дарения на "гилдийката" от родни педерастчета, занимаващи се с тази дейност. Особено като вземеш предвид, че сульо и пульо продава Епъл в България, и съответно го сервизира. Което потенциално превръща преебалите се купувачи в дългосрочни жертви.
 
Последно редактирано:

Горе