Търся: Атрактивно момиче до 25г. с добри умения в заснемането на Instragram видео продуктови материали

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Идеята е проста. Клиент, който се занимава с дропшипинг на продукти за красота, като интересни четки за грим например, търси някой който да заснема интересни продуктови видеа, промотиращи продукта, като би било добре заснемащия видеата да може да заснеме как ползва четките в собствения си процес на гримиране.

Компенсацията за труда ще включва плащане за заснетите материали( сцени с продукта и сцени с използването на продукта) + протуктите, които ви пратим си остават за вас( повечето са с цена на едро 20-50лв. и двойно-тройно по-голяма пазарна цена), като дали ще оставите сетовете от четки за грим за себе си или ще ги продавате/подарявате на други хора на нас не ни интересува.

Приоритет за нас е видеата да изглеждат професионално, т.е. трябва да имате някакъв опит в сверата на фотографията.

Приоритетите ни са както следва:
Атрактивност на видео материалите
Атрактивност на локациите, фоновете на които ще се снима.
Атрактивност на модела.

Т.е. първите две могат да са за сметка на третото, но третото не може да е за сметка на другите две. Тези видеа ще се ползват за промотиране на продуктите във Facebook, така че модела ще трябва да подпише нужните форми, удостоверяващи, че можем да показваме видеата по цял свят. Моделът няма да бъде тагван или именуван в съответните видеа, т.е. ще направим всичко в рамките на разумното да запазим неприкосновеността на вашата анонимност.

Поздрави!
 
Хех...

Защо не пишете на ЛС в Инстаграм на козметичните блогърки.

Но се съмнявам да клъвнат на предложението ви без парични потоци в кеш + подаръци.

Иначе са яки мацки. Яко секси...

Не казвайте, че не знаете кои са. Има дори в топ 100 в света и топ 20 за България по последователи.
 

Горе