Афилиейт кампания на КНИГОМАНИЯ в мрежата на AffiliateForMe

Представяме ви още един от нашите страхотни търговци: КНИГОМАНИЯ

logo.jpg


Книгомания е лидер в издаването на луксозни и стойностни албуми за изкуство, дизайн, география, природни и исторически забележителности, енциклопедии и справочници.

Книгомания е и водещ вносител и разпространител на чуждоезикова литература на руски и английски език в страната. Тя работи с едни от най-големите издателства от Великобритания, САЩ, Германия и Русия. Техни партньори са Harper Collins, Penguin, Oxford, Random house, Elsevier, h.f. Ullmann, Thames & Hudson, Phaidon и много други.

Както може би сте забелязали, най-хитовите филмови заглавия в последно време са по книги: “Cloud Atlas”, “Eat, prey, love”, “The Hobbit”, “Life of Pi”. Книгомания предлага месеци преди филмовата премиера оригиналния продукт на най-добрата за пазара цена.

В разнообразиeто на предлагани заглавия можете да се уверите и чрез техния сайт, в който са изложени над 55000 атрикула, допълнителна информация и забавления. Динамиката на продажбите е голяма, но повечето от продуктите се поддържат налични на склад.

Сред кампаниите, които предвижда Книгомания, е кампания Календари 2014 на луксозни календари на атрактивни цени, започващи от 6,90 лв.

Тя предлага и луксозни албуми на половин цена за крайния клиент. Пример за подобен продукт са албумите на английски език от поредицата 1001, които бяха на цена от 48 лв. („1001ALBUMS YOU MUST HEAR BEFORE YOU DIE“), а сега са само по 24 лв.

Като цяло изданията на Книгомания са насочени към широката аудитория, но могат да се систематизират в няколко насоки:

За децата: Активните карти и книги с изтриваем маркер се наложиха като идеално средство за развитие на творческите и интелектуални способности на вашето дете. За афилиейтите работещи в детската света нашите карти и книги за по-малките със сигурност ще представляват интерес: „101 приключения с магически герои“ , „101 логически и занимателни игри“, „101 занимателни игри за ваканция“, „Щурознание“ и „Ръководство по рисуване на анимационни герои“. Искаме да ви обърнем специално внимание на последната книжка, тъй като тя беше сред най-желаните заглавия на проведената наскоро инициатива „Стара хартия за нова книга“, в която Книгомания беше партньор.

За любителите на пътешествията: Убедени сме, че всеки от вас познава поредицата 501 („501 града, които непременно трябва да посетите“, „501 острова, които непременно трябва да посетите“) и „Пътуване. Кога къде да отидем“. Успехът на тези албуми подтикна Книгомания да подготви нови издания на тази тема, насочени към пътешественика с нюх към по-малко познатите райски кътчета - „Пътуване.1000 малко известни места, които да посетите“, „101 исторически места за вашата ваканция“, „101 чудесни места за бягство от ежедневието“.
Едно от най-новите издания на Книгомания е „Великолепните кулинарни пътешествия“. То е пресечна точка на пътуването и кулинарията, тъй като с него можете да обиколите света, вкусвайки от най-емблематичните гозби на всяка държава.

За кулинарите: Продължаваме и традицията на хубави и актуални албуми за едно от ежедневните ни удоволствия – вкусната храна. Убедени сме, че тук можем активно да си партнираме с кулинарни сайтове и блогове, на които можем да предложим множество рецепти с атрактивни илюстрации. Ще бъде подготвен банер, с който да се акцентира върху поредицата 500 и най-новите й попълнения - „500 бързи ястия, които непременно трябва да опитате“ и „500 десерта, които непременно трябва да опитате“.

За жените и дома: „Енциклопедия на стайните растения“, „Енциклопедия на кристалите“, „Библия на кристалолечението“, „Енциклопедия на билколечението“

За мъжете: „501 автомобила, които трябва да шофирате“, Ферари, Мерцедес, БМВ, Ферари Формула 1. Символ на стил, Порше. Символ на стил

За любителите на историята и изкуството (предимно мъжка аудитория): „150 разгадани тайни на безкрайността“, „Създатели на историята“, „Великите идеи, които променихасвета“. Сред изданията, на които бихме искали заедно да акцентираме е „Изкуството. Цялата история“ - уникален по рода си луксозен албум, предлагащ задълбочен преглед на цялата история на изкуството от Античността до наши дни, с илюстрации и пълнота на текста неиздавано до сега на българския книжен пазар.


Кампанията в AffiliateForMe:

Афилиейт кампанията на Книгомания ще е с 25% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.

За повече подробности, моля свържете се с нас.

Кампанията стартира на 1 октомври 2013 година.

Станете афилиейт на Книгомания още днес!
 
Последно редактирано:

Горе