Афилиейт кампания на CityTel.bg в мрежата на AffiliateForMe

Представяме ви още един от нашите страхотни търговци: CityTel.bg

4b91fc407c676cc5c03ec81f3df2c672c5c78aac.png


CityTel.bg е онлайн магазин, в който се предлагат всички нови модели мобилни телефони и смартфони на най-утвърдените марки, като Samsung Galaxy, Sony Xperia, HTC, Apple Iphone, LG и Nokia. GSM апаратите са собствен внос, като CityTel.bg дава 100% гаранция за оригиналността на продукта. Гаранционното обслужване се прави само от оторизираните сервизи на производителите в България.

В онлайн магазин Citytel.bg може да намерите и голямо разнообразие от оригинални и качествено изработени аксесоари за мобилни телефони и таблети. Предоставена е и услугата за замяна на стар мобилен телефон за нов модел смартфон, с доплащане. Ако стария ви GSM апарат е закупен от магазина на CityTel, то той се оценява приоритетно.

Всички мобилни телефони обявени на страниците на CityTel са гарантирано налични и на коректни цени. Продажните стойности на мобилните телефони се актуализират всеки ден. Клиентите могат да получат веднага поръчаните от тях продукти, във фирмения магазин в гр. София, който се намира кв. Младост 1, или чрез техен куриер. За провинцията мобилните телефони се изпращат веднага, и се получават на следващия ден.

CityTel съществува на пазара от 1999г. Първоначално развива дейността си, като отваря магазини за мобилни телефони в градовете Лом и Монтана, а от 2011 година отваря офис и магазин за GSM-и в град София. С популяризарането на онлайн търговията CityTel откри и собствен сайт с онлайн пазаруване и с постоянна наличност на над 100 модела мобилни телефони, във всичките им цветове и разновидности.

Наред с разнообразието и гарантираното качество на продуктите, целта и стремежа на екипът от CityTel е клиентите да получат качествено и бързо обслужване, за да останат доволни. Основен приоритет на CityTel, е преди закупуването на даден продукт, клиентът да бъде информиран и запознат с него, да му бъде разяснен начина на доставка и ползването на гаранционните условия.

В сайта CityTel.bg, пък може да откриете актуална и полезна информация за развитието на мобилните технологии в световен мащаб, като екипът на фирмата се стреми да е първи с предоставянето на презентациите на новите модели и вие, клиентите на CityTel, да ги притежавате преди всички останали.

Кампанията в AffiliateForMe:
Афилиейт кампанията на CityTel.bg е с 2,5% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.
За повече подробности, моля свържете се с нас или следете официалния ни блог.

Кампанията стартира на 7 октомври 2013 година.

Станете афилиейт на CityTel.bg още днес!
 

Горе