Афилиейт към онлайн букмейкъри.

Здравейте.
Искам да разбера повече за афилиейтите към онлайн букмейкърите поради факта , че имам изключително висока аудитория от хазартни личности надхвърляща над 70 000 човека. Аудиторията ми става все по-голяма и по-голяма и искам да я използвам и за тези цели. Със сигурност ще имам изключително голям успех.
Както казах аз работя в фейсбук обществото.
Дали онлайн букмейкърите биха приели фактите и да кандидатствам с платформата фейсбук , а не със сайтове.
Тъй като имам голяма аудитория и ако тази аудитория се регистрира , чрез мой уникален линк :
Искам да разбера как точно печеля от тази аудитория - начисляването на парите е при депозити или загубени суми ? Предполагам , че ще е загубена сума , но загубена сума за 24 часа или за по-голям период , защото може всеки един от тези аудитория да е на печалба и аз реално да не печеля нищо , въпреки регистрираните хора към мен.
Обвързването с онлайн букмейкър прекалено обвързващо ли е или всичко е автоматизирано - Хората се регистрират , а аз си печеля сумите.
Задължително ли е да отворя фирма или да имам фирма за този вид бизнес или не е нужно.
Данъците : Ясно , е че трябва да декларирам данъци , но предполагам , че мога да ги декларирам и без фирма.

За сега други въпроси нямам , но коментирайте и обяснявайте за този вид афилиейти , защото знам много малко. Виждам , че самия букмейкър предлага маркетинг реклами ,но аз смятам , че само с обикновен линк ще имам много голям успех и не смятам да им използвам маркетинга за публикациите ми. Обяснете ми малко повече.
 
Печалбите са от загубите на клиентите ти. Клиент ти става този , който се регистрира с твоя линк.
Може да те приемат в повечето големи букмейкъри само с фейс страница.

За жалост към момента клиенти доста трудно се намират , тъй като отдавна са си направили регистрации. Бума отмина и според мен ако тепърва мислиш да се захващаш няма да има смисъл.
Не рекламирай ефбет - имат такива изисквания за теглене , че просто да не ти платят нищо. Другите големи са ок. Ако ти трябва одобрен акаунт в ефбет с 20 регистрации и 115 евро вътре пиши на лично да се разберем за цена.
Успех!
 

Горе