БГ производства с Private Label услуги

zelmoz

New Member
Здравейте,

Както се подразбира от заглавието, става въпрос за стоки, произведени в България, чийто производители предлагат такава услуга.
Някой имал ли е сблъсък с такива и как сте успели да ги намерите? Извън България има много производители, които официално са обявили на сайтовете си, че предлагат и Private label, но не успявам да открия нашенски такива.
Знам такива, които го предлагат, но са за хранителни продукти.

Продуктите, от които се интересувам са основно козметични (масла, балсами, шампоани), както и текстилни изделия.
Ще се радвам, ако някой има информация за такива производители или има такова производство, да сподели малко контакти.
 
Пазара, респективно и производствата ни не са с лимитиран размер, в следствие листването на private label услуги като стандартна практика не се случва. Но ако имате интерес към нещо подобно - избирате си продукта, който ви интересува - намирате топ 3 производителя и вече ако имате желание и ви се занимава - останалите по-малки произодители и директно им се обаждате на търговското представителство или директно на шефа.
Не мисля, че има играч в козметичния сектор - който няма да се възползва от допълнителни поръчки, с уговорката - при правилни количества.
При текстилните изделия ситуацията е малко по-различна. Там повечето фирми са реално цехове подизпълнители. Познат с изключително успешно такова производство произвежда само private label - но там си е реално outsourced работна ръка - понеже италианските фирми пращат и дизайна и плановете и материалите, всичко - тук само се изпълнява шивашката дейност. В този ред на мисли - те повечето такива цехове биха ти свършили работа, като private label производители, с уговорката - че ще си наемеш една добра дизайнерка, която ще бъде и продуктова мениджърка т.е. ще поръча материалите, ще сметне колко трябват за дадена поръчка и комюникира всичко това с дадения шивашки цех.
пс. контакт на моя познат не предоставям, понеже няма капацитет дори сегашните си клиенти да обслужи.
 

Горе