Безплатен Домейн и Хостинг

Пич http://bezplatno.info вече има спонсор макар и малък, но като за начало е добре, сайта е все още млад и надявам се ще се развива още. Така, че с помоща на този спонсор ако спази обещанията си ще успеем да отворим отново сайта за нови регистрации :roll: Иначе интересна статия :) Надявам се по нататък да напишеш друга интересна, за това как сме се развили :p
 
BRAIN_PAIN не видях къде ви е спонсора и ако питаш мен
Форумът и сайта за момента са затворени за регистрации. Причината е липсата на изявен спонсор, който да осигури своята подкрепа за нашия проект. Ако се намери спонсор, отново ще бъдат пуснати регистрациите, но за момента това е невъзможно имайки на предвид, нуждите на сегашните потребители, които трябва да се покрият.
това е доста смешно . Първо чета как сайта е бързо развиващ се ,а после не мога да се регистрирам , защото нямате пари за изплащане .
Тия неща се мислят преди да почнете да давате лудите награди .
Аз също искам да давам на всеки писал в блога ми по 100 лева награда , но като знам пазара и доходите това ми е невъзможно . Досега съм изплатил към 500 лева награди за 3 месеца и нямам спонсор ,а всичко което изкарам от другите сайтове покрива разходите по този сайт .
Мисълта ми е ,че първо трябва здраво да инвестираш пък после може да изкараш (може и да не искараш)
П.С не се заяждам просто съветче
 
Още не сме се разбрали напълно със спонсора така, че stay tooned 8) Важното е, че покриваме нуждите на регистрираните потребители.
 
bg-best . info също раздават безплатни домейни, а там като четете форума, ще видите, че доста още сайтове започнаха да работят така.
 
Който търси фре хост може да хвърли едно око на подписа ми. :)
250мб/6гб трансфер
поддръжка на сума TLD и sub-ове, ftp, mysql..
Мога да гарантирам 95% uptime, стига да няма интервенция от страна на турските хакери (, които са епидемия напоследък).

Enjoy!

п.п. спирам с рекламата, че започва да се превръща във спам. :lol:
 
Незнам дали тук му е мястото но това със форумите за безплатни домейни до някаква степен е голяма "порнография" (извинявам се за циничните изрази) . някой такива форуми (няма да споменавам имена) зарибяват потребителчетата и после ги лъжат аз лично съм патил от такъв форум ... но това е без значение . лично аз мога да имам доверие само на bg- best.inf o и bg-hosting.co m (от втория лично аз си взех домейн) . много внимавайте в кой форум ще се регистрирате за да си вземете домейн или хостинг . има измамници ...
 
icdsoft.bg / icdsoft.com

Малко по-скъпо е, но ако някой иска качество си заслужава.
 
От: Безплатен Домейн и Хостинг

Е реших че ще е добре за тези хора които нямат пари или пък не им се дават пари за домейн и хостинг ...


Този линк не работи. Вижте инфо по темата на iskamsait.blogspot.com
 
От: Безплатен Домейн и Хостинг

вземи се гръмни... co.cc не е домейн а субдомейн .CC e domein...
 
От: Безплатен Домейн и Хостинг

Ама тоя линк не се отваря??!
 

Горе