Безплатен AdWords код за нови акаунти

Thebusiness

Member
Цъкни тук

Ето един от мен

6N7RJ-WYK9N-ACWY

Общи условия за тази оферта:

- Имате право на промоционален кредит, ако сте начинаещи в AdWords и имате профил в AdWords, който е създаден не повече от 14 дни преди въвеждането на промоционалния код.
- За да активирате тази оферта, трябва да въведете промоционалния код в раздела „Таксуване“ в профила си
- Промоционалните кодове нямат промоционална стойност и въвеждането на такъв код служи единствено за начало на квалифицирането Ви за съответния промоционален кредит.
- За да отговорите на условията за промоционалния кредит, трябва да натрупате разходи за рекламна дейност в размер на 30 лв. в рамките на 31 дни след въвеждането на промоционалния си код.
- Профилът Ви трябва да бъде успешно таксуван от AdWords и да запази доброто си реноме, за да се квалифицирате за промоционален кредит.
- Промоционалният кредит ще бъде приложен в рамките на приблизително пет дни, след като профилът Ви достигне горепосочения праг за натрупани рекламни разходи, стига да сте активирали профила си посредством промоционалния код и да сте изпълнили всички изисквания, упоменати в офертата. След като бъде приложен, този кредит ще се покаже на страницата „Платежна информация“ в профила Ви.
За пълните Общи условия вижте: http://www.google.bg/adwords/coupons/terms.html
 

Горе