Без коментар :X:X:X:X:X

От: Без коментар :X:X:X:X:X

и при нас ги има, просто сме по-малко като бройка и по-рядко се случват, визирам новитените прди 1-2 месеца....
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

Тази нация е една от най-зле психическите, то там се случват големите бруталистики. Пример е и времената неадекватност на Бритни Спиърс....за какво си говорим. Спомням си думите на една психоложка, наскоро завършила образованието си в Софииския, "искам да живея в САЩ, защото процента да анализирам сериен убиец е по-голям от тук". Много е права женицята. Ама и психари навсякъде хора, само там нацията е по-голяма и се случва по-често ;)
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

Не мисля, че броя на хората е от значение тук, а краха в ценностната система. Други фактори са понижаване на жизнения стандарт и несигурност(загуба) на работното място.
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

Започват да изпушват яко вследствие на стреса и депресивните състояния, в които често изпадат като резултат от еднообразното и скучно съществуване...
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

това са болни хора , а не изроди защото депресивните състояния са болест като всяка друга........лошото е че лесно може да се разболее всеки поради най-различни причини / може даже още в детството да е причината /, но много трудно се лекува и понякога е невъзможно
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

и стига с тези ........давайте теми за положителни емоции във оффтопика че и без това ни е натоварено ежедневието
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

По принцип най - депресираните нации са скандинавските, там където не грее често слънце и дъжда и буриите са в повече. Това е доказано, че депресира човека. За това и има терапии със светлина. А това за краха в ценностната система.. Да, има го и този момент но тези хора винаги ги е имало и ще ги има. И преди 20 години пак е било същото. Просто всичко не е било толкова ясно. Ако това беше запазено в тайна (и всички останали такива случай) щеше си си мислите, че в България не стават такива работи и че американците са изпушили.
Просто по времето на нашите майки и бащи всичко е било скрито покрито. Хората са били изолирани от света и информацията, @Сами за този линк преди 20 години са щели да го вкарат в кошарата :)

поздрави, айбиемчо
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

и аз се чудех кога ще ме пишат..
 
От: Без коментар :X:X:X:X:X

Изрудията продължава, а? И що за тъпо заглавие е това. Не е ли по-правилно: "мистериозни стрелци оставиха 6 трупа в..." Много побъркани и болни хора има на планетата ни, а което е по-кофтито - не се и лекуват. Аз не знам до каква степен (в случай че не си болен) трябва изперкаш за да стигнеш до тези "гениални" действия. На тъпото копеле не му се получават нещата и дай да вземе някой със себе си.

Това е странно, и го казвам като страничен наблюдател, не съм комуникирал с толкова лабилни личности. Просто перковците си личат, даже като си седят мирно в обществото, в погледа им личи ;) Или поне така си мисля аз. :p
 

Горе