Продава се: Бизнес за дистанционна компютърна поддръжка

georgigeorgiev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Продавам сайт(платформа)+домейн+лиценз за софтуер+ Facebook страница.

Ще се опитам да синтезирам нещата в няколко абзаца. През май официално стартирахме бизнес за дистанционна поддръжка за крайни потребители, като реално започнахме да развиваме системата от началото на тази година.

Платформата е Woocommerce(Wordpress), има закупена тема на Kadence Themes (Virtue Premium) С неограничен лиценз(съпорта беше за година).

Има закупен лиценз за софтуер за отдалечена поддръжка - AnyDesk(тип Teamviewer) валиден до 17-ти май 2017.

Домейн, хостинг и SSL сертификат платени до 31.01.2017г.

Сайтът е оптимизиран- onpage SEO (бреадкъмбс, кеширане, компресиране и др. Единствено структурните данни не са пипани).

Има написани общи условия и всичко е легално т.е. За взаимоотношения с клиенти и поемане на отговорност от двете страни.

Интеграция с ePay, Easypay, BORICA и Райфайзен банкиране (виртуален пост).

Към сайта има и Facebook страница с 310 фена.



Причината да продаваме всичко, е че не бяхме преценили времевите и финансовите си възможности т.е. Бяхме с очаквания, че за 3 месеца ще имаме веднага клиенти, но не беше така. Започнахме да имаме някакви запитвания за премахване на вируси, криптовируси и проблеми при мобилни телефони, но нямаме приход т.е. Не мога да кажа, че ми е донесло еди каква си сума.

Беше наблюдавано потребителското поведение включително и тук бяхме писали и имаше дискусия: https://www.predpriemach.com/threads/Нов-проект-Сайт-за-дистанционна-компютърна-поддръжка.67014/

От това допълнително е оптимизиран UX-а.


При сключване на сделка, програмистът, който работеше по сайта ще предостави дву часова консултация за работата и спецификата на системата.




По принцип съм готов и чрез адвокат да прехвърля цялата фирма т.е. СТОЙИГЛЕДАЙ ЕООД(като от Ваша страна се поемат тези разноски) в противен случай се прекратява дейността и пак можете да се регистрирате като юридическо лице(или да ползвате съществуващо такова).


Цената, за която се продава всичко нова цена 2 250лв (стара 2 500) (ако искате с фактура +20%). Готов съм и за коментар по цената.

Домейн Име | URL Стой И Гледай https://stoiigledai.com/

Дата на изтичане 31.01.2017

Импресии на Месец: Органично 10-50(Месечно), при публикации от социален трафик се докарват още (реферал трафик има, но не го броя)

Регистрирани Потребители: 5

Back Links: Не е правена off page оптимизация (имаше само няколко линка от ипей) Беше стигнал 10 позиция по дистанционна поддръжка, преди да бъдат премахнати линковете от ипей.


Уникално Съдържание - Да. Всичко в сайта е написано ръчно, статиите в блога са с източници.

Дизайн: Закупената тема.

За контакт на лично съобщение.
 
Последно редактирано:
При такава малка посещаемост.... :? а цената е 2 500лв. доста бих се замислил дали да го взема. но това е мое мнение Успех все пак!!!
 
При такава малка посещаемост.... :? а цената е 2 500лв. доста бих се замислил дали да го взема. но това е мое мнение Успех все пак!!!
Благодаря за обратната връзка.
Нова цена 2 250лв.
 

Горе