Бизнес със бебешки памперси?

DanielTashev

New Member
Здравейте!

Искам да попитам дали има някой запознат със този бизнес понеже в България 1 пакет памперси са 28лв а същите в Англия са 3,50£...?
 
Има доста продаващи вносни стоки от Англия, най-често имат физически магазини и фейсбук страници. На доста от тях основното перо им е бебешки стоки и в частност - пармперси, защото цените са по-ниски а качеството е по-добро :)
 
Здравейте!

Искам да попитам дали има някой запознат със този бизнес понеже в България 1 пакет памперси са 28лв а същите в Англия са 3,50£...?
Всички се надяваме да има и такива търговци. Но уви, всеки си казва, ще внасям по-евтино, за да печеля повече като бройки, но и той се изродява и си слага пак една хубава надценка. Мои приятел продава и има винаги супер добри промоции на силна марката в бранша, бие и дори големите вериги маркети, но и той не мисля, че може да предложи нещо под споменатата сума, айде да е по-евтино малко. Локалният дистрибутор явно това е определил като цена за този пазар, защото явно е малък и избива от по-голям марж, докато там от бройка. Вече за качество няма какво да говорим. Знаем къде е по-добро и защо. :)
 
Здравейте!

Искам да попитам дали има някой запознат със този бизнес понеже в България 1 пакет памперси са 28лв а същите в Англия са 3,50£...?

От децата ли (разходи) ще спестявате... боже....

То едно време майка ми само с памперси за 30 лв ме е отгледала. Каква дума беше РИТАНКИ.....

Тая наркомания с бебешките глупости ежедневно ме шашва.... жените ли са мързеливи - мъжете ли са шматки - пералните ли са много кекави.... то сега и сушилни искат майките.

Бахти еволюцията...
 
Така е,ако видите младо семейство майката гледа детето бащата работи по 16часа за издържа всички и майката само харчи и купува най-скъпото защото е ''най-качествено''.
 
Аз нямам против цената. Лошото е, че нито цента ти е ОК, нито качеството. Ако беше поне само едното, да го разбера, ама то всичко не е както трябва. :) И ние сме ок тук, но хората с минимални заплати трудно отделят 60 лева на месец само за памперси, а да седиш и да переш една пелена като едно време, си е сигурно мъка. И като стана думи, други мои приятели техни роднини ги снабдяват с дрехи от Англия за некви смешни пари, дори и тук в OLX като ги пуснат са на супер избивка. Не знам тия турски продукти защо са по-скъпи. Защото това е масовото по малките и големите магазини. Честно казано хубавите дрехи ги поръчваме през нета от чужбина, а тук купуваме за игра. Просто тук, ако е нещо по "яко", ако мога така да го нарека, ще е сигурно от 30% до 100% повече. Поне по мои наблюдения. И да, тук така са устроили социалната ни част с майчинството, че единия опъва, докато другия не го изгледа до 2 мин. И пак не е сигурно.
 
Имате пари - давате. Аз ползвам ританки от моето детство...

Хора различни.

Не виждам смисъл да уча жена ми да прахосничи. Нищо не и липсва и не е в депресия... всеки ден по 1-2 перални и свобода да има ЛИЧНО ВРЕМЕ ... или пък да купувам колички по 1000-5000 лв за има няма 12 месеца и после да се мъча в продавалника да ги джиткам за 2-ра употреба.

Всеки лукс има цена. Но прахосничеството е да вземеш кредит като си на 0-нула. След това никога не стигат парите.... та и 24 часа да бачкам.
 
Как така ританки, бе бате? А под тях? Плени? При средно 4-5 акания на ден, не знам как се смогва. :) Ще дойдеш ти на тази да видиш реално как са нещата. Едно време не са имали избор.

Колкото до количката - до към 2 г. го брой. :) Ако искате да имате здрави кръстове и дълги разходки. :) Лошото е, че не е лукс, а необходимост.
 
5 ританки са около 1 кг айде 1.500 кг... за пералня до 5 кг или до 8 кг... или + сушилня.... къв е зора.... нали машините работят за хората.

Комплект от 15-20 броя... убиват всеки разход за пелени.

Да не намеквам колко са вредни за бебетата НЕПРАВИЛНО подбрани пелени...

Същото може да видиш при неправилно подбрани мъжки гащи.... или боксерки.

Има хора като мен и гащи не носят... мразим да ме стягат по топките и гол спя...

Но хора различни....

Методи на носене на деца много. Тук ролята е ПАРАТА или Таткото... с парите му.

То има жени (майки) и коли искат - за да са лично техни и ако нещо имат нужда бръм бръм ....

И от всичко това се ражда една огромна тежест за всеки мъж. Извод: Аз не издържам финансово... или разглезих жена ми....

Достатъчно и е Айфон за 3 400 лв с 512 гига да го пълни с бебешки снимки и видеа... Айпад да си гледа клиповете и Аймак да си гледа рецепти и да ме спами в iMesages :) и още куп благинки... дето правят живота песен....

Аз така живея... и нямам никви проблеми. Щото не глезя никой излишно. Има количка от сестра ми - ползвам я...

Като гледам другите по площадките.... и ми става мъчно за Татковците.
 
Татковците най-много го изяждат от цялата работа понеже повечето не знаят какво ги чака когато бебето се роди..
 
Не е само прането. Нали няма да плеснеш изпраните пелени директно върху чувствителната кожа на бебето. Така, че сложи и едно кибичене пред дъската за гладене. :) След като изпереш всичките пелени и ританки. А, да, това е само за акото, имаме и едно пиш. :) Ще е голямо въртене на тази пералня да знаеш, без памперси, отделно, ако изпуснат пелените, а те изпускат. :) Моята лична препоръка е да не и предлагаш този вариант, който го мислиш, дори и на шега. :)
 
Татковците най-много го изяждат от цялата работа понеже повечето не знаят какво ги чака когато бебето се роди..
То никой не знае. Но е мит, че не може да се справи финансово една нормална двойка. ;) Но памперсите са един постоянен разход в рамките на година, година и половина. :) Всички са за жалене, но няма страшно.
 
В румънския магазин пускат на промоция от време на време молфикс и памперс
Забърсвам по 2,3 МЕГА пакети и идват по-евтино даже и от турските.

А памперс е ксерокса на еднократните пелени :D
 
Здравейте, относно въпроса за бизнес с пелени, мнението на една майка.
Купувам от Англия пакет 98 пелени за 4.5паунда,около 10 лв. На месец изкарваме с 2 пакета. Доставка не плащам. Един пакет тежи малко под 3 кг. като обем не съм сигурна. В България един пакет от същия памперс го продават за 20 лв. Смяташ колко може да събере един бус. Имаш около 1000лв грубо разход за транспорт-гориво, ферибот, винетки в които страни искат. При 10 лв печалба, смяташ. Гледам някои зареждат по цял бус, на мен ми ги кара познат покрай другата стока.
 
... или пък да купувам колички по 1000-5000 лв за има няма 12 месеца и после да се мъча в продавалника да ги джиткам за 2-ра употреба.

Всеки лукс има цена. Но прахосничеството е да вземеш кредит като си на 0-нула. След това никога не стигат парите.... та и 24 часа да бачкам.
Ама си купуваш най-новия iPhon, цитирам "само кеш"......Да те светна, че детска количка правена в Германия ще изкара вече трето дете и струва по-малко от алуминевия бъг в джоба ти.
 
Все по-често се замислям, че проблема не е в цената, проблема е в липсата на пари...
 
Все по-често се замислям, че проблема не е в цената, проблема е в липсата на пари...
И аз така си го помислих. Само че на глас. Ма един германец взел че ме чул. Показа ми колоната лъскави возила и след това направи въртеливо движение с пръст подпрян на главата.
 

Горе