Браузър базирана игра, изплаща дивиденти на всеки 10 минути

HukoOo

New Member
Здравейте съфорумници, представям ви една браузър базирана игра, в която инвестирате, закупувате си така наречените "птички" и получавате пасивен доход.
Проектът е руски според мен, но може да изберете и английска версия.
Може да се инвестира/тегли както с биткойн, така и с други разплащателни платформи.
Към момента проектът плаща без прекъсване.
Предоставям линк за регистрация под мен, както и снимка на извършените плащания като доказателство.
Обмислям вариант как да връщам 10% от всяка инвестиция на човек под мен, ще го опиша в допълнително мнение в темата.
Моля всеки, който прояви желание и се регистрира под мен, да напише лично съобщение с използваното име за регистрацията си, за да мога да си го запиша в таблицата и да отчета, че е от форума за горепосочените 10%.

Pf2k7Tg
 
Ами не мога да гарантирам дали е скам. Прикачил съм снимка с плащания, аз се регистрирах преди няколко месеца, и плащат и до ден днешен автоматично, както се вижда на снимката с последните 10 плащания. Ако не е видима, ще я изпрстя отново.
 
Съжалявам ако съм поставил темата в грешна секция. Не успях да намеря секция, която е специализирана в раздела, който искам да използвам. Ако администраторите сметнат, че не е за тук нека да я изтрият.
Все пак платформата, която съм споделил макар и семпла е в сферата на пасивната доходност от интернет. Риск има както във всяко начинание.
 
Къде я представи тази игра, ти колко $ си вкарал --> изкарал, за колко време, колко време отделяш на ден. Дай малко инфо, че с голи ръце шарани трудно кълват

Инвестирал съм около 180$ и в момента влизам по 1 път на ден изтеглям и излизам. Тегля по 200 рубли дневно, което се равнява на около 3.5$ приблизително.
 
180 USD са около 11000 RUB. На картинката (https://imgur.com/a/Pf2k7Tg) пише, че си изтеглил 3205 RUB. Дори наистина да си изтеглил толкова и да не си ги върнал обратно в сайта, то пак си на загуба с 2/3 от инвестицията досега. Според мен няма да си получиш дори инвестираните пари обратно, камо ли да реализираш печалби.

Трябва да си зададеш въпроса - от къде ще дойдат парите, с които да ти изплатят евентуалните печалби? И отговорът би бил - от другите "птички", т.е. балами, които вкарват пари след теб. И това се превръща в една съвсем обикновена финансова пирамида. Тия схеми не са от вчера. Някой със сигурност печели от цялата работа, и това са собствениците на сайта.

Забавлявай се с вече вкараните парички, пробвай да изкараш възможно най-много навън, но по-добре не вкарвай повече :)
 
Идеята беше единствено да споделя един проект, който плаща. Не зарибявам никого за нищо. Под изречението "дори да си изтеглил толкова", наистина се разбира, че не обръщате внимание на детайлите, след като в посочената снимка има скрийншот от разплащателната платформа, където наистина са получени парите. Дали е пирамида или не няма как някой да знае, докато не покажат реално че е като спрат да изплащат на хората. Не търся съвети за финансови възможности и инвестиции нито пък съдружници, но все пак благодаря за опита за насока.
 
Дали е пирамида или не няма как някой да знае

Ти няма как да знаеш, защото в момента си зарибен и им вярваш. Което пък е защото си инвестирал собствени пари и до последно ще имаш надежди да ги умножиш. Аз има как да знам, защото съм ги виждал такива отново и отново, и отново под най-различни форми.

Изплащане викаш. Нали като ти изплатят някаква сума и ти ще си кажеш "Уау, това работи" и веднага ще решиш да вкараш изплатените суми обратно, да реинвестираш за повече печалба. А защо не и да добавиш още свежи средства? И когато достатъчно пиленца го направят това, сайта ще изчезне и бай бай.

Това не са нови неща, това се случва от години. Ако ти за сефте си пробваш късмета в такъв сайт, това не значи че този сайт е първия такъв. Те ги правят такива сайтове, развиват ги, изчезват с парите и после правят същото нещо с леки модификации на друг домейн. Балами винаги се намират. А тук в предприемача редовно се появяват ентусиасти като теб, търсещи да си набавят реферали за поредната пирамида. Не ги виждаш само защото такива теми се трият. Хората тук са наясно какви са работите, в момента само ти не си :)
 
Винаги ли, когато се споделя начин за правене на пари отговаряте така ,че да забиете топката в този който я хвърля?
 

Горе