Бутик Клаус Барби - бутик за депутати

alexer

Active Member
От: Бутик Клаус Барби - бутик за депутати

Аз искам да погледнете нещата от по друг ъгъл от поканени 38 депутати половината жертваха 2 часа от скъпоценното си време за да получат телефон за 6000лв , а останалата половина даже и не си направиха труда да се разходят за 6 бона сетете се каква им е надницата и за какво става въпрос.
 
От: Бутик Клаус Барби - бутик за депутати

Това си е един цирк. Ще ме прощават господата депутати, но по-смешен парламент от този, не сме имали от както се помня!
Днес по случайност имах неприятното изживяване да засека предаване на живо от Парламента. Какво виждат очите ми - госпожа Цецка Цачева прави поименна проверка на депутатите в залата. Е прощавайте, ама това се случваше като бях в 3ти-4ти клас.
Мразя да коментирам политиката, защото и тя като всичко останало си е един бизнес, било то с пари от данъци, рушвети или продажба/разпродажба на гласове. Винаги е било така и така ще си бъде в България, докато продължат да се тиражират едни и същи фамилии в този парламент, но това което господата депутати демонстрират е пряко неуважение, както към държавата наречена България, така и към хората гласували им доверие!
Не знам дали ви е правило впечатление, но в момента има едно 15тина бройки в редиците на Герб, които при миналото правителство бяха пръснати между НДСВ и ДПС, а в по-предното бяха само в НДСВ, а в по-по-предното - е как - в БСП.
На това аз казвам политическа проституция и докато в нашия парламент има толкова проститутки - е нищо хубаво не ни очаква.
 

Горе