Бъдещ онлайн проект

Добър ден,
Имам желание да започна с първият ми онлайн проект. Той ще е нещо като портал за игри. Тематиката е за безплатни игри за компютър и може би за телефон. Ще правя ревюта на безплатни игри, също така мисля да направя и един подраздел за esport. Това ще рече онлайн спортове, които сега влизат доста сериозно и в България. Там ще се качват актуализациите на няколко вида такива игри, изиграни мачове между дадени отбори (като видео). Мисля да добавя и още неща, но не съм решил точно още какво ще се добавя. Сайтът ще бъде на 2 езика- български и английски, като всяка статия ще я има на два езика в два различни поддомейна- bg.*****.*** и en.*****.*** Бихте ли ми препоръчали безплатна система, която да е най- подходяща за това?
 
Вордпрес. А поддомейни според мен не. По-добре site.bg/en. Сайт на два езика да правиш, скачаш прекалено високо, почни един и развивай, ако се скапи от към сео, да не те е яд.
От първия път нищо не става.
 
Системи тук може да си избираш от много, от Wordpress, Drupal, защо не и Joomla. Аз лично наистина го виждам на един добре оптимизиран Wordpress. А колко много теми има в тази област, чак да седиш 1-2 дни и да се чудиш коя да избереш. Иначе за англо-версията - по-добре както каза колегата в директория и с някой подходящ плъгин - WPML, например. :) Нещо по-специфично около сайта. Нещо, с което да се отличиш от конкурентите. А те там са хиляди. по-скоро мисли върху това. На голям пазар влизаш, така, че повече се притеснявай за това. Поне това аз мисля. ;)
 
Благодаря на всички за отзивити. Блинки е прав. Говорих с един приятел, който учи в Софт Уни и каза, че ще ми го напише безплатно, за да го сложи в портфолиото си.
Когато се реализира проекта, ще го покажа.
Приятен и успешен ден!
 

Горе