България е под руско робство, Facebook.

uni-web

Well-Known Member
Ей това вече не можах да го приема, малко срама нямат ли тези "хора"?

Как може такива глупости има ли руска армия в България или има Американска?

Цитирам от къде разбрах:

[h=5]Ivan Bakalov
[/h]Вчера в 13:37 · Редактирано ·

Видях тук една група "България е под руско робство". И приятели виждам там в групата, нормални хора, може да е случайно. Но тая работа е част от общобългарското изтрещяване. Русобоби, русофили... Ако може някой да обясни как точно България е под руско робство? Нито сме във военен съюз с Русия, нито икономически, нито политически. България (за късмет) отказа един проект - АЕЦ "Белене", който можеше да бъде заробващ в някакъв смисъл - доставки на ядрено гориво, изплащане на скъпа АЕЦ със скъп ток. Ама пак за робство не можеше да се говори. Проектът за "Южен поток" - също не беше заробване. Само в главите на някои. За Австрия не е заробване, за Унгария, изгодно им е. За нас е. Сигурно защото там няма групи "Унгария е под руско робство". Във Виена си имат паметник на Съветската армия и не искат да го бутат, и т. н. От нас ни търговци става, ни предприемачи, нищо, само крякане. Не можем да си правим сметката, не можем да се договаряме.
 
От: България е под руско робство, Facebook.

Както съм казвал не веднъж и два пъти, а може би ще го казвам още много пъти: В България нямаме управляващи, които да играят за народа си. Те са играчи за себе си, да приберат повече пари. Можем да угодим на всички, и на америка и на русия и на европа, и в същото време и ние да сме добре. Просто нямаме политици, които са достатъчно умели за да го постигнат. Да лавират между чуждите интереси, но да гледат и този на България. Това, че сме малка държава не трябва да значи, че всички могат да си правят гаргара с нас.
 
От: България е под руско робство, Facebook.

Русофоските шизофреници нямат спирачки. Виждал съм я тая група, всички имат нужда от незабавно лечение с тежки медикаменти.
 
От: България е под руско робство, Facebook.

Как може такива глупости има ли руска армия в България или има Американска?
Дежавю, надпреварата за Берлин 1945-та година:D
 

Горе