Бързи Пари- Къде е перспективата?

blaster

Well-Known Member
Къде според вас ще се правят бързи пари в близкото бъдеще?
Язе мислим, че Куба ще е инвеститорски рай, и кандидатствам за виза да разуча
 
От: Бързи Пари- Къде е перспективата?

Къде според вас ще се правят бързи пари в близкото бъдеще?
У назе на компа. По непотвърдена информация и в Мало Конаре зад джамията ще стават чудни далаверки.
 
От: Бързи Пари- Къде е перспективата?

+1 за Куба. Особено ако съумееш да уредиш внос на практически каквото и да е от другите латиноси. Верно че стандарта е смешен, ама и предлагането никакво го няма. Провери и законодателството дали това дето си го мислиш ще е възможно.
То бар за туристи да отвориш, пак ще си живееш царски (там) от него. Огромна част от стоките и услугите, които тук са ни тривиални там са непознати и ще има навалица сигурно.
Комунизъм бе, на времето тука едно шоколадово яйце KinderSurprise (продаваше се в Кореком само) можеше да стъпи колкото неколкодневна надница, турска дъвка в стрелбище - поне три билетчета за градския и т.н. и си бяха съкровища. Игра Casio те правеше автоматично най-популярния човек в училище. Е те там до колкото знаме е и по-зле работата.

Зависи колко свободни пари имаш и колко далеч би стигнал. Аз ако имах повечко пара, щях да направя по едно казано в Пном Пен и на кабоджанско-тайландската граница. Мноого подценен и недразработен сектор там (изобщо всичко свързано турист и забавления). Туристи има, даже тия в Тайланд прескачат през границата да поиграят казино. Заплати ниски, цени на имотите предполагам също, машини най-вероятно ще можеш да се разбереш да вземеш под наем (срещу процент от печалбата), клиентелата ти всъщност ще има еропейски, американски и австралийски заплати и кредитни карти. По законодателство казината са ОК (само това знам), местните са безотговорни перковци а властите силно корумпирани. Само трябва да измислиш как да се разбереш с местната мафия.

Лошото е че трябва да се преселиш там да си гледаш бизнеса, хубавото и при двете е че ще си живееш чудесно спрямо местните.
 
От: Бързи Пари- Къде е перспективата?

Беларус. Последната държава в Европа с непазарни цени. Германците вече са налазили къщи и земи, сега само чакат.
 

Горе