Бързо трупане на последователи в Туитър (Изпробвано)

N.JELQZKOV

New Member
Отдавна мислих да я пиша тази тема. Мисля, че ще е полезна за доста хора с англоезични сайтове. Открих този метод съвсем случайно докато експериментирах с Туитър. Метода е близък с баналния и масов метод на "Яката мацка". Надявам се, темата не е в разрез с правилата на форума. Ако ли не, моля да бъде изтрита. Нека започнем:

Стъпка 1: Използвате прокси или Tor

Стъпка 2: Правите си профил

Стъпка 3: Попълвате го целия: Държава, Град, Възраст и Интереси. Всичко това трябва да е свързано с нишата в която сте...най-вече интересите ви.

Стъпка 4: Пускате 20-30 туита свързани с нишата + линкове към вашия или чужд сайт.

Стъпка 5: Слагате поне 15-20 снимки на едно и също момиче. Това е може би най-важната част. Слагате снимки не просто на красиво момиче, а на много много много яка мацка. :p Снимките не трябва да са професионални. Не изглежда достоверно. Каква е разликата между просто красиво момиче и много яка мацка ще видите в следващите стъпки.

Стъпка 6: Намирате популярни профили във вашата ниша. Намирате добавка за автоматично следване за вашият браузър. Пускате добавката. Тя започва да следва сама без да правите нищо. Не я спирате докато не ударите дневния макс, който е около 950.

Тук е време да ви кажа защо трябва мацката ви да бъде уникално яка. Защото ако е просто красива от тези 950 ще ви върнат 150/200 най-много 300 души. Тогава сте под "хубавото" съотношение следвани/последователи и профила ви изяжда бана. Това не е проблем. Ще получите съобщение, че профила ви е блокиран за агресивно следване. Съгласявате се, че повече няма да правите така и ви връщат последователите. :)

Но всичко това може да се избегне ако мацката ви е наистина уникално яка. :lol: Сега ще ви кажа как и защо. Когато имате наистина много красиво момиче на профила, няма да ви върнат само 200/300. В моя случай ми връщат по 500-600 и то за изключително кратко време. Говорим само за няколко часа. Всеки час последователите са с 80-90 повече. Тогава Туитър не забелязва нищо, защото са ви последвали голям % хора, които вие сте последвали и то за изключително кратко време. И просто не изяждате бана. :)

Всичко това може да се повтаря всеки ден с нов профил. Препоръчвам да не е точно всеки ден. Може би през 2-3-4 дни. Както и да е в най-добрия случай ще си докарвате по 500-600 последователи на ден, или 10-15к на месец! Не произволни, а хора с общи като вашите интереси/ниша.

Стъпка 7: Винаги можете да изтриете снимките нужни за метода и да си смените името с нещо свързано с нишата в която имате интерес но не е задължително.

Само споделям. Изпробвал съм го лично и при мен работи. Нямах проблеми с Туитър. Не гарантирам същото за вас. Всеки, който реши да използва този метод го прави за своя сметка. Ако не направите нещо както трябва и изядете IP бан не обвинявайте мен. :)
 
Последно редактирано:
От: Бързо трупане на последователи в Туитър (Изпробвано)

с други думи, ако в twitter и fb има по-малко чекиджии тези псведоспекулативни техники няма да вършат особенна работа :) ... колкото по-малко мъже мислят с оная си работа, толкова по-малко спамери ще има в нета :) .
 
От: Бързо трупане на последователи в Туитър (Изпробвано)

с други думи, ако в twitter и fb има по-малко чекиджии тези псведоспекулативни техники няма да вършат особенна работа :) ... колкото по-малко мъже мислят с оная си работа, толкова по-малко спамери ще има в нета :) .

В туитър са много повече, заради липсата на правила относно снимките :D Не карам никой да одобрява метода. Просто казвам, че е тестван и работи. Всеки си решава сам за себе си. :) Аз лично съм го пробвал, но не го използвам в момента, защото нямам нужда. Различни хора, различни нужди. :)
 
Последно редактирано:

Горе