Вашите проекти, когато не сте на линия

Atis

Active Member
Без значение от какво естество е проектът ви, той навярно има конкуренция в лицето на други. Както знаем, или поне аз смятам така и мисля, че и другите го правят, е важно да бием конкуренцията с бързина и качество на предлаганата услуга/информация.
Е, бързина и качество може да са 2 различни думи, според зависи нишата на това, с което се занимавате, но идея смятам я схващате.

Идва обаче момент, в който трябва да пътувате, било то по някаква причина и се налага да сте по-дълго време от обичайното - извън линия. /Разбирайте, просто да нямате времето и удобството да се занимавате/.
Как се справят вашите проекти през това време? Оставяте ги на автопилот? Имате помощници/партньори, които да се грижат или?
Тревожите ли се как се справят с поддържането другите хора, ако има такива, или сте спокойни, защото вече са се доказали?

Имах и друг въпрос, но ми излезе от ума, ще го задам в последствие в темата, когато ми изскочи отново. :|
 
От: Вашите проекти, когато не сте на линия

Точно за това си взех дата сим карта от глобул. Първите 2-3 месеца беше приказка. Обаче след това скоростта падна и е много изнервящо. Понякога нета е толкова бавен, че ако ми работи скайпа не мога да отварям страници в интернет. Спирам си скайпа и пак чакам по 40-50 секунди минимум за да ми зареди вече отваряни страници. Понякога се оправя и скоростта е нормална, но е много рядко.
 
От: Вашите проекти, когато не сте на линия

Общо взето, интернет има вече навсякъде. Не случайно наблегнах на "време и удобство" в поста по-горе. Лично аз, когато съм на път и по други градове, почти никога нямам времето, което ми е нужно, за да правя обичайните неща, които иначе върша. Като освен време ми липсва и удобство, но за това да приемем, че е индивидуално. Много по-добре е ако човек не зависи от удобството, но аз например чувствам вътрешен дискомфорт да работя по проекта си на чужди места, покрай чужда обстановка и много често хора.
 
От: Вашите проекти, когато не сте на линия

Следователно е много индивидуално. Ако не се налага да развивам проекта си, а само да го поддържам/отговарям на запитвания/наредя сума/прочие не ми трябва много време. При добра връзка мога да свърша работата за 1-2 минути и в близките няколко часа може да правя съвсем други неща. Чужди устройства не ползвам, само лични и не изпитвам неудобство от чужда обстановка или заобикалящите ме хора.
 

Горе