Предлагам: Вдигане на продажби през FB, AdWords, PPC, имейли, поддръжка на страници

webselo.com

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Към предприемчивите, желаещи да ВДИГНАТ ПРОДАЖБИТЕ онлайн - помагаме за продажби през Facebook, AdWords & PPC, SEO, Remarketing, Имейли, оптимизации на конверсии, съдържание и други маркетингови чудесии.

Една снимчица от най-новия ни клиент - от 3 седмици работим с хората. Вчера (или онзи ден беше) им доведохме 11 продажби за деня, което за тях е рекорд!

19264437_315506505539534_4409700681430507539_o.png


Това е малка, нова марка, която тепърва започва. И началото е вихрено!
Ето снимчица на резултата им (разбира се, анонимна, пазим им поверителността).

Общо за периода сме им довели 55 потвърдени продажби. Има и други продажби, непотвърдени - някои ще отпаднат, други - ще се купят.
Това е статистика към вчера.

И така, свържете се с нас на webselo/services или на Webselo - Уеб дизайн и реклама за вдигане на продажбите Ви. Ако са Ви важни, де.

На линия сме!
webselo.com
Кирил Йовев
 
Впечатляваща работа! Ако в бъдеще имам нужда от помощ, знам към кого да се обърна. ^-^
Пожелавам ви още много успехи. :)
 
Здравейте, @bgseoeu, това няма да Ви помогне да разберете каква би била възвръщаемостта точно за Вашия бизнес. Всяка фирма, продукт и услуга са индивидуални.

За един продукт цената за придобиване на клиент може да е 2 евро, за друг - 200 евро. Всичко е индивидуално. Тук просто исках да покажа нещо работещо.

Поздрави,
Кирил Йовев
 
Въпросите ми не касаят аз да направя преценка за моя бизнес, а да се допълни картинката поне малко, доколкото е възможно, съобразно постигнатото от кампанията. Всъщност отговорите на въпросите ми са във Ваш плюс, защото ако маржът е много голям, а цената на продуктите е висока, значи сте открили таргета и сте реализирали продажби на смешна цена :)
Обаче, ако клиентът препродава продукти на ниска стойност с малък марж, значи тази цена от 1,36 долара за реализация може да се окаже изключително висока и да сте далеч от таргета :)
 
И поредното малоумно мнение за бройка ... Как точно прецени услугата?

@Blinky ... репи няма оправяй се ти
https://www.predpriemach.com/members/nonean.28084/
Ще има. Бате, няма измислен софтуер,който да ни избави от кретенията на хората. :) Знам, че знаеш. :) Репите ги забавихме....виновни сме. Все пак някой да препоръча плъгин за XF за репи....Да пише тук: https://www.predpriemach.com/threads/Новата-версия-как-ви-се-струва.68116/
 
Здравейте, @bgseoeu , да, разбира се, всичко това са само хипотези. Впрочем имаме такъв случай за нишов продукт на усреднена себестойност малко над 135 евро, при който най-успешната реклама бе достигнала 0.90 евро цента за конверсия, като средната цена преди тази кампания беше около 4.50 евро, което също носеше висока възвръщаемост, при положение, че маржът на фирмата бе 34%.

Тази фирма, за която говоря сега, е производител на стоки за жени, които продаваме в чужбина, в славянския свят. Това мога да кажа.
***
Колкото до Вашите продукти - не мога да Ви кажа, без да разполагам с конкретни детайли за продукта Ви, себестойност, марж на печалба и инвестиция в реклама, която сте замислили. Ако сте заинтересовани от нещо конкретно, моля свържете се с нас на webselo.com/services
***

@Torbalan Trolski - да, мисля, че колегата е написал това да трупа мнения. Впрочем човекът не е нарушил правилата на форума, доколкото са ми известни те. Разбира се, администраторът @Blinky може по-добре да прецени.

Успешен ден,
колеги!

Ваш,
Кирил Йовев
webselo
 

Горе