Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

blue77

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търсим администратори на по-голям брой страници в фейсбук или собственници на няколко страници с голям брой фенове за взаимоизгодна размяна на трафик.
Притежаваме приложение в фейсбук, което събира информация за страниците на потребителите, които го използват и има възможност да публикува на стените на страниците на ауторизиралите го потребители.
Идеята ни не е да злоупотребяваме по някакъв начин с информацията, която събираме, а да изградим мрежа от фейсбук страници. Като за тази цел с приложението ще събираме информация само на хора които имат повече страници в фейсбук и са съгласни да се публикува по-стените на страниците, които притежават.

В замяна на съгласието си и участието си, всеки участник в мрежата ще получава по-един пост на ден на стените на всички страници събрали се общо в групaта и в приложението. За момента имаме изградена мрежа от около 200 страници . Няколко от страниците са с над 100000 фена.
Така, че в случая само може да спечелите повече от страниците си. Колкото повече участници и страници съберем толкова по-голяма ще е ползата и трафика за всички.
Ако сте администратор на по-голям брой фейсбук приложения и страници, моля свържете се с нас на лични или skype blue7772.
От ваша страна не се изискват никакви усилия или популяризиране. Трябва само да използвате едно приложение в фейсбук и да ни предоставите вашето съобщение, които да публикуваме всеки ден на всички страници. Може да актуализирате съобщението колкото пъти пожелаете.
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

С една дума искате някой да разреши приложение, чрез което да му контролирате профила и да поствате в неговите страници, в замяна на 1 линк?
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

С една дума искате някой да разреши приложение, чрез което да му контролирате профила и да поствате в неговите страници, в замяна на 1 линк?

Линковете май са повече, по 1 на страница.. текущите 200 страници, са поне 20 линка дневно, от това което разбрах аз.
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

20 линка, но ако са по едно и също време са все едно един линк. Ако си фен на 20 страници, които постват 1 и същ линк, би трябвало да знаеш какво ще видиш на стената си.
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

С една дума искате някой да разреши приложение, чрез което да му контролирате профила и да поствате в неговите страници, в замяна на 1 линк?
Искаме някой да разреши приложението, да съберем информация за профила му и да постваме във всички негови страници, като в замяна на това неговия пост ще се публикува на текущите не 200 а вече 250 страници, който имаме засега. В случая линковете които публикува са повече от тези които се публикуват на неговите страници. Постовете на участниците се публикуват през интервал от най-малко 2 часа.
Участието в мрежата, както и напускането и не изисква някакви специални усилия. Просто участниците доказват, че имат страници, използват приложението и дават пост които да пускаме в мрежата от страници всеки ден.
 
Последно редактирано:
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Не събирате информация за профила му, а получавате достъп до администрацията на страниците на човека, вероятно и до правото да управлявате профила му. Така поне го разбирам аз и това е което ме притеснява във вашата оферта. Защо не пуснеш 1 прнтскрийн от фейсбук с това какво точно иска приложението или не дадеш линк, за да го видим?

А другото нещо е, че дефакто този който позволи управление на профила си от вашето приложение, няма реално да знае какви точно линкове ще поствате в страницата му. Та какви линкове се постват? А също и ако се включа със страница от 2 хиляди почитатели, ще получа ли правото да ми постнете линка във 100к-те страници? :)
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Не е възможно приложенията в фейсбук да управляват профила на някой. Те искат позволения от потребителите да имат достъп до определена тяхна информация. Напишете spacelab.org/quotes/ в браузъра, тъй като все още не мога да поствам линкове. Приложението иска същите позволения от потребителите, които изисква и приложението което използваме за постването в момента. В началната страницата могат да се видят точно позволенията които иска от потребителите.
Публикуват се линкове към страници и приложения на обща тематика. Не е възможно да се включите с една страница от 2000 почитатели тъй като партньорството трябва да бъде равностойно. Затова търсим администратори на повече страници или на страници с повече фенове.
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Така, както е обяснена офертата е направо зловеща....
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Те искат позволения от потребителите да имат достъп до определена тяхна информация.
Ние тук ядем доматите с колците. Не знам кое е възможно, но съм го виждал и редовно разни госпожици ми спамят фейсбук страниците с линкове към гривните pb - т.е. профилите им са зомбирани и някой ги управлява без тяхно знание и си спами на воля.

Затова търсим администратори на повече страници или на страници с повече фенове.
Което значи какво?

И пак - може ли линк към вашето приложение? Може ли да ни покажете 10 големи страници, които участват в схемата (нека са над 20 к).

п.п. Пример за зомбиран профил - http://www.facebook.com/profile.php?id=100002606229474&sk=wall
 
Последно редактирано:
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Като програмист за фейсбук мога да ви обясня, че тези госпожици са редактирали настройките за сигурност на фейсбук профилите си по тъкъв начин, че тяхната активност да е видима за всички и е възможно след това да са дали позволение на определени приложения, фейсбук страници или на техните приятели да публикуват на стените им каквото искат. Това, че вие не разбирате как се получава тази им активност в фейсбук не означава, че профилите им са зомбирани или урочасани.
Затова търсим администратори на повече страници или на страници с повече фенове - означава, че ако аз например участвам със 100 страници няма да искам за партньор някой който има 5 страници с по 2000 фена на които да публикувам постове всеки ден.
Като казах и в предишния пост Напишете spacelab.org/quotes/ в браузъра, за да видите линка на приложението, тъй като все още не мога да поствам линкове.
Мисля, че идеята ми е полезна и би могла да помогне на хората, които искат и могат да я разберат. Незнам защо трябва да се нахвърляте върху мен само защото съм публикувала мнение в форума.
Информация за по-големите страници, ще споделям само на лични или в skype.
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Управление на моите страници
Quotes may login as one of my Pages
Да публикува на стената ми
Quotes може да публикува състояния, бележки, снимки и клипове на стената ми
Достъп до данните ми по всяко време
Quotes ще може да има достъп до данните ми, дори да не ползвам това приложение.

Ясно. Адблокъра ми беше блокирал приложението. Стана ми ясно и не бих се възползвал от предложението.

Макар, че е повтаряно хиляди пъти тук, ще го кажа пак. Щом някой пуска оферта и друг иска информация за нея, и съответно изказва критично мнение, това в никакъв случай не е "ама защо се нахвърляте срещу мен". За това тук е форум, а не сайт за обяви и предложенията се обсъждат и нищят. Така помагаме на десетките хора, които четат без да са членове, да се ориентират в ситуацията.
 
От: Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

Значи все пак излезе зловеща офертата, добре, че redrum се зае да я разследва.
 

Горе