Вземете си подарък от БГ Пощи безплатно !

MihailMihov

Well-Known Member
Много ще ми станат оплакванията за един ден, но какво да направя. Ще разкажа накратко идея как може да си вземете нещо напълно безплатно от БГ Пощи, стига да отидете и да кажете, че имате какво да вземате.
Поръчах си ваучери от cashwave (ТУК може да прочетете повече относно това) . Отивам до пощенския клон, влизам и казвам "Добър ден, би трябвало тук да имам едни ваучери за вземане." Наистина доста се шокирах, когато служителката не подложи на абсолютно никакви съмнения истинността на това, че точно АЗ имам да си вземам ваучери. Иначе казано - нямаше нужда да си вземам лична карта с мен, тъй като не ми беше поискана. За разлика от куриерските фирми, където трябва да си кажа майчиното мляко (освен личната карта) за да си взема пратка, или недай си Боже пари, в клона на български пощи такива перипети няма! Така че следващия път, когато си поръчам ваучери, или каквото и да било, може да отидете до клона вместо мен, за да си го вземете. За мен ще е достатъчно после да ми оставите поне една положителна репутация за мезе към студената вода, дето ще я пия. :beer:
 
От: Вземете си подарък от БГ Пощи безплатно !

За разлика от куриерските фирми, където трябва да си кажа майчиното мляко (освен личната карта) за да си взема пратка, или недай си Боже пари

Това в никакъв случай не е вярно. Никога не са ми искали ЛК (в еконт и спиди), освен за пари!


може да отидете до клона вместо мен, за да си го вземете.

аз ще ида, стига да ми кажеш в кой клон и имената ти :lol:
 
От: От: Вземете си подарък от БГ Пощи безплатно !

Това в никакъв случай не е вярно. Никога не са ми искали ЛК (в еконт и спиди), освен за пари!




аз ще ида, стига да ми кажеш в кой клон и имената ти :lol:
Е аз сега за какво да лъжа бе колега. Отивам миналия ден за едни 50лв в еконт, давам си личната карта и тая ми вика От кой са парите? Викам от де да знам, вика ми ами от къде са кажи? Викам и абе ти да не би да не вярваш че е моя тая лична карта бе? И тя ама туй ама онуй едвам ми ги даде
 
От: Вземете си подарък от БГ Пощи безплатно !

БГ пощи са странна фирма
Никога не може да имаш едно и също преживяване там 2 пъти.
Всеки път е ново и различно нищо че отиваш за едно и също нещо ....

А излъгах 2 различни служителки в 2 различни клона реагираха по един и същи начин когато им подарих по един брандиран ключодържател.
И двете казаха че точно днес им трябвало такъв!
 
Да, с болка си спомням времената, когато там ходех да плащам сметки, май бяха за ток или тел., не си спомням добре, но като цяло много зле. И верно е, всеки път беше ново фриик шоу. Нямаше 1:1. Последната ми среща бе преди има няма 3 месеца, когато трябваше да взимам пратка от чужбина от при тях. И се отвориха едни големи книги, па не може да се намери пакет, колкото едната служителка. :) Но няма как....минаваш през тях от времена време. :)
 

Горе