Вижте на какво попаднах: Линкове към линкове

ZzZaPyr

Member
http://bgwebmast.gramophon.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=4337

Kакво мислите по въпроса ? Има ли смисъл от такова линкване или е излишен расип на Outgoing линкове ? :? :? Според мен не помага особено , тъй като за да има висок PR страницата от която идва линка трябва да има много линкове към нея , реално никой (почти) няма да се навие да сложи такъв линк , за вашия сайт и смисъла се губи . СПОРЕД МЕН
 
Еми то идеата е по принцип този сайт да води към ценни ресурси и то по темата на страницата, но са изходящи и това си е истина. Но като гледам тази страница води към големи сайтове, което от своя страна кара бота да си мисли че страницата съдържа ценни изходящи линкове, което дава някой друг плюс на страницата, но като цяло бота може и да не се върне скоро на сайта/страницата след като още в началото на контента ила изходящ лик. Това е някак си нйелогично за мен, виж в краят на контента или във футъра вече може и да е по-добре като идея.

"Оптимизация за търсачки" обхваща всички малки и големи трикове, които някой оптимизатор владее. Специално за този случай се надявам входящите линкове да са му повече от изходящите, зашото като гледам страницата е динамична. А тези сайтове към които води са поне алторъти и това му дава малък +. А това линк към линка си го обяснявам така. Бота идва на сайта ти члез предоставеният линк отива на друг сайт с профила на твоят и така се създава нещо като тръст между сайтовете. А ако и другият предоставя линк към тем от птофайл страницата на сайта ти - е тогава е чудесно. :)
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе