Високотехнологично Обслужване по Заведенията

biaaro

Well-Known Member
Днес ходих да ям в Хепи на Морска Гара във Варна и направо ми скриха топката. Сервитьорките като мистър Смит със слушалки в ухото, мобилни устройства в ръцете, нещо като смартфони, и някакви радиостанции на кръста:shock: На всяка секунда върви някаква бясна комуникация по всичките канали, обслужването желязно на секундата. Направо ме изумиха! Имаше страхотен наплив, предвид празника, но вътре железен ред и спокойствие - идилия :) Такова нещо не бях виждал.... Направо ме очароваха с високотехнологина организация. Не бях виждал токова нещо.... Перфектни просто..

Малко като реклама, ама такива мистър Смит сервитьорки, не се виждат всеки ден :)
 
От: Високотехнологично Обслужване по Заведенията

Аз се учудвам че не е така навсякъде. Просто хората с листата хартия незнам къде работят, нито може се засече поръчка, нито време за обслужване на кухнята, нито на сервиза, нито средно задържане на клиентите, а за парите сигурно вечерта сяда баш шефа с големия тефтер и почва да брои и отмята - взел/дал.
 
От: Високотехнологично Обслужване по Заведенията

Е точно поради тази причина ходя само на определени ресторанти. В София специално харесвам точно 2 - в единия си каня най-специалните гости от чужбина, а в другия ходя постоянно. Те може би са ресторантите с най-добро реноме в страната.
 
Аз затова харесвам Хепи - супер обслужване. Готвят вкусно, поне в повечето заведения. Винаги усмихнати. Чат-пат се дънят, но си оправят грешките. Но писва... една и съща обстановка, една и съща храна. Гледам да експериментирам, но от малко заведения оставам толкова доволен в този ценови клас.

Иначе има и в пъти по-добро обслужване, но и цените са по 3-4 спрямо Хепи.
 

Горе