Войната започна и при гоуемите :twisted:

От: Войната започна и при гоуемите :twisted:

Тя войната не е спирала. "24 часа" са сред най-големите плагиати, но и другите не падат по-долу. Просто жалка история е да им гледаш стотиците печатни и правописни грешки, съчетани с непрофесиални журналистически кадри и плагиатство в големи размери. Медиите у нас като цяло са много зле, защото се правят от хора, които са учили съвсем други неща в университета, или изобщо не са стъпвали там.
 
От: Войната започна и при гоуемите :twisted:

Вече няма значение кой какво е завършил и колко правилно пише. Е вижте коментарите и ще разберете колко й дреме на пасмината за стил, морал и грамотност. Всичко вече е idiocracy, зрелища и олигофрения.... народа се интересува само и единствено от сеира. Най-добрата статия/новина е тази с най-многото коментари. А къде има най-много коментари - там където има интрига и хранилката е най-голяма :wink:
 
От: Re: Войната започна и при гоуемите :twisted:

Няма да се учудя даже, че нарочно се правят правописни грешки и умишлено се ръсят тъпизми и дори се изнасят неверни данни, само и само да се предизвиква тълпата да бучи и дерзае :wink:
 
От: Re: Войната започна и при гоуемите :twisted:

Всички печатни медии не стават. За това ми е все тази, да се изядат. :)

Къде виде печатни издания, става въпрос за онлайн нашествие на разпадащи се печатници :beer: И са видеха, че онлайн е къде по-трудно и май май тепърва че се дерат :twisted:
 
От: Войната започна и при гоуемите :twisted:

Редовният номер на "24 часа" е да свалят оттук-оттам из нета популярни клипчета и да ги качват при тях с коментар от няколко изречения без да цитират източника. Такъв непрофесионализъм няма да видите дори в най-западналите блогове. Напоследък почнаха да пишат Youtube като източник, но това не е правилно, тъй като авторските права не са на Youtube. Най-малкото трябва да се цитира името на потребителя, качил клипа.
 
Абсолютно скапани хартийки се превърнаха едно 90% от вестниците. За нищо не стават големите, даже там трагедията е пълна. Отваряйки страниците на един такъв се виждат най-вече поръчкови материали, клевети, некомпетентни статии, непроверени слухове вече написани и куп пумия, която се излиза върху нечия глава. И защо? За да защити определени интереси и за пари. За това и на хората им спря да им пука какво пише във вестниците и реално какво пишат. Да не говорим, че и доста се отказват от тях като информационен източник. А ако все още има такива, кофти за тях. ;)
 

Горе