Връзки към страници със съдържание

toretic

Member
Здравейте, имам 4000 страници със картинки. Искам да им набавя връзки.
Как мога да направя това? Чудя се, ако се регистрирам в 250 форума и направя по 10 мнения, като във подписа си сложа по 2 връзки, дали ще стане номера?
Предложения?
Също така исках да попитам, като събирам връзки за страниците, също така, ще ми се оптимизират ли по-този начин и самите картинки в тях?
 
От: Връзки към страници със съдържание

250 форума по 10 мнения = 2500 мнения по 2 линка = 5000 линка, а ти имаш 4000 страници! Пада се по 1.25 линка на страница, което е = нищо! По-добре направи един индекс на тия 4000 страници и сложи 5000 линка към индекса... Ще получиш доста по изразителен ефект! :)
 
От: Връзки към страници със съдържание

Идеята е да не прекалявам :).
1.25 линка на страница, 4 пъти в годината. на 50% от страниците със съдържание на сайта ми.

между другото, тъкмо днес си правя сайтмапа(смисъл, не xml, а индекс, както го наричаш :). Но може ли да обясниш повече за това? Този индекс на моя сайт ли да го сложа, или на друг сайт?
 
От: Връзки към страници със съдържание

Ако са картинки пробвай нещо по социално - мрежи като FB, Digg и подобни. Хората се кефят на такива неща и не е смап, освен ако не го изсипеш всичкото на веднъж. Споням си преди време като следях Svejo, имаше един пич, който нон стоп публикуваше снимки на деня и бяха готини. Всеки ден си правеше труда да рози за снимки, които да радват хората. В интерес на истината не падаше под 3-4 вота, и това след като съм го видял, може и повече да е получил в последствие. Та си мисля, че социалните сайтове са най-подходящи за такива неща. Дано да ги оценят и самите потребители там.

Не знам със форуми какво точно правиш? Освен ако не са тематични, тогава е ОК. Или в случая в секцията им за FUN. Гледай максимално добре да се направи, можеш само линкове, както и е първоначалния план или линкове + трафик, което е една идея по-добре. ;)
 

Горе