Възможност, която искам да споделя с ВАС!!!

Здравейте,
искам да споделя това което правя от два месеца и малко повече, .... Започнах да се обучавам по системата на една американска компания /видео обучения/ за това как да продавам УСПЕШНО /това е много важно-успешно-/в ebay.com, стоки, които купувам от amazon.com. Това по системата на дропшипинг-а, която в същността си представлява дейност на покупко/продажба за клиент, който е харесал стоката и е платил предварително. Или с други думи, не е необходимо да купуваш предварително стоката, за да я продадеш. Има подробни описания на термина "дропшипинг" в интернет! Но тук става дума за един начин на работа, който вече около година използват стотици и хуляди хора от цял свят, за да вземат своя "дял" от десетките милиони оборот, които се въртят на ден в ebay.com. По тази система няма да натрупате милиони, нито стотици хиляди, поне не в началото. По тази система САМО след 4-6 месеца с месечната си инвестиция от 20 $ ще може да печелите по 200+ $/месечно и това е минимума. Това е един прекрасен ДОПЪЛНИТЕЛЕН източник на доходи.
Хората, които отделят по няколко часа ВСЕКИ ДЕН успяват и доста повече. Аз мисля, че човек, който е решил да постигне определени резултати трябва да работи за целта си ЕЖЕДНЕВНО. Това е за хора, които влагат времето, енергията и познанията си в собственото си развитие, бъдеще и ФИНАНСОВА СВОБОДА. Хубавото е, че това е само началото...компанията предлага обучения, разбира се срещу по-високи такси, в които е показано как да използваш и други големи доставчици освен Амазон, като Валмарт-една от най-големите вериги хипермаркети в САЩ.
Необходимо ви е огромно желание за успех, собствен компютър, добро ниво на английски и минимална инвестиция. За повече информация ме потърсете на скайп: svet_dd или електронна поща: [email protected] . Пожелавам на Всички успех!
 

Горе