Възможно ли е да ми блокират paypal акаунта?

prophet

Active Member
Здравейте,
Четох тема, че някакво момче си било направило Paypal акаунта като е бил на 17 години, и вкарал карта и искал да изтегли някаква сума, но от Paypal му блокирала акаунта с парите вътре. Понеже, когато си направил акаунта нямал 18, и това било причината. Въпроса ми е, че и моя акаунта си го направих като бях на 16-17, и сега искам да изтегля една сума, но като вкарам карта дали ще ме баннат и парите няма да изчезнат? Какви са рисковете?
 
Здравейте,
Четох тема, че някакво момче си било направило Paypal акаунта като е бил на 17 години, и вкарал карта и искал да изтегли някаква сума, но от Paypal му блокирала акаунта с парите вътре.

Е, това не е единичен случай, а си е редовна практика.
 
Е, после като се логна през моя ip aдрес с новия акаунт, няма ли да се усетят?
 
Дефакто няма правило ( или поне аз не знам за такова ), при което да не можеш да се логваш от различни компютри. Все пак питай и други хора, НЕ говоря от личен опит, а само предполагам какво би могло да се направи.
 
Малоумно правило, само се чудят с каква хитрост да замразят на хората парите... Ако все пак не намеря начин, има ли някой честен, на когото да имам доверие да направим размяна? Ще му оставя пари за услугата.
 
Ще оставя размяната на парите като последен вариант. Все пак искам да си имам карта, хем да си изтегля тази сума в акаунта, хем за напред, ако има нещо.
 
Самото добавяне на карта не би трябвало да е проблем. Ще разберат на колко си години само ако ти поискат допълнителна информация.
 
Това ли са възможните начини? Ами то трябва да си направя нов профил, и тогава да си изкарам карта. Но не мога да затворя този, понеже има някаква сума в него и ще изгори. Въпроса е, кой честен човек да намеря да ми прати парите по поща/еконт, а аз да му ги пратя в неговия пейпал акаунт... Ако се сетите за някакъв начин с Paypal, ще се радвам да споделите, или пък, ако познавате някой, който просто няма да ме метне с парите и да направим размяна.
 
Някой има ли интерес за обмен на парите от Paypal за еконт?
 
15 лв ще получите за услугата. Ако се съмнявате в коректността ми, ще ви покажа снимка от транзакцията ми от онзи ден, пратих 40 лв .
 
Въпроса е, кой честен човек да намеря да ми прати парите по поща/еконт, а аз да му ги пратя в неговия пейпал акаунт... Ако се сетите за някакъв начин с Paypal, ще се радвам да споделите, или пък, ако познавате някой, който просто няма да ме метне с парите и да направим размяна.

Не можах да разбера каква услуга търсиш. Защо някой да ти праща пари по поща, а ти да ги пращаш в акаунта? Не виждам смисъл.
 
Темата не е актуална вече, дебитната карта тази седмица трябва да е готова.
 

Горе