Въпрос за платформа на онлайн магазин

ishkitiev

New Member
Здравейте,
Предвиждам направата на нов онлайн магазин за БИО продукти и въпроса ми е коя платформа да използвам? Спрях се на OpenCart, но ще се затрудня с настройката за работа в България, някой може ли да ми каже колко горе-долу ще ми струва настройката?
 
Здравейте,
С инсталирането се оправих, но с ГЕО зоните и другите неща не знам как да ги направя.
 
Здравейте,
С инсталирането се оправих, но с ГЕО зоните и другите неща не знам как да ги направя.
Колега, един интернет магазин не е само една инсталация на система.
От там нататък за да работи коректно си иска доста познания, да не кажа и много.
Инсталация всеки може да си направи или да помоли хостинг съпорта да му инсталират система.
От там нататък следват добавяне на тема, плъгини, преводи, модули, настройки, facebook пиксели, бързи поръчки, GDPR модули, настройки на промо оферти, следене желания на клиенти, Google Analytics, Google AdWords, варианти за характеристики на продуктите, online чат и купища други необходими нещица. които много вероятно е да ти "бягат" към момента.
По скоро събери някой лев и ангажирай човек или фирма да ти направи всичко както трябва.
Иначе рискуваш много време с проби и експерименти с неясен резултат.
Е то зависи и какви са ти целите де, но за сериозно създаване на магазин са нужни много знания, които се трупат с опит и много практика.
Ако искаш да имаш един магазин, ей така да кажеш че и ти имаш магазин, действай сам с помощ от приятели.
Пак става, но по трудния начин.
В кръга на шегата, наскоро приятел ме попита: Теб като те заболи зъб какво правиш? На зъболекар ли отиваш или питаш в някой форум как да го извадиш.
Успех ти желая. Дано не съм те обезкуражил.
Ще ми е интересно да се похвалиш след месец до къде си я докарал.
Дай боже да се е получило the best.
 
Първо към автора .. какво ще рече "настройка" имаш предвид да се изработи онлайн магазин ли? Имах вече един неуспешен опит с био магазин, ако имаш желание пиши на ЛС да споделя лош опит :)

@cvetin, винаги можеш да тръгнеш с голямата инвестиция, но вчера точно слагах един модул "Бърза поръчка" на едно малко ново магазинче на OpenCart и се заприказвахме с пича и мога да ти кажа, че си прави по 15-20 поръчки на ден с базовата тема и 10 лв. реклама на ден. От модулите, които си изброил единственото за тотално стартъп без да инвестираш някакви пари, колкото да "валидираш" идеята ти е нужен само GDPR модул, Facebook и Google pixel се слагат за 5 минути от админ панел. Разпитах го, защото ми стана интересно колко е дал за целия уеб сайт и отговора му беше 200 лв.

Като заключение ще кажа, че имаш ли хубав продукт и във Facebook market да го пуснеш със снимка, цена и едно описателно изречение, пак ще го продаваш.
 
Последно редактирано:

Горе