Въпрос за фейсбук страница

elflame

Well-Known Member
Имам следния въпрос мой приятел има страница във facebook той я правил но преди време си сменил профила и така стария му профил е админ на страницата а новия е едитор. Старият профил го делийтнал. Имали начин по който да стане админ с новия профил или вече страницата не може да има админ?
 
Това е кофти. Аз не знам за подобно неща. И какво, преди да е дал администраторски права на реалния си сегашен профил, си е изтрил админа - стария профил. То реално не знам да има страница без админ, но май с писане към фейса, това е което се сещам аз.
 
От: Въпрос за фейсбук страница

Старият профил го делийтнал.

Доколкото знам Фейсбук не изтрива профили, нека да пробва да го възстанови.
 
От: Въпрос за фейсбук страница

Възможно е да го възстановят ако има негови снимки вътре. Успех :)
 
От: Въпрос за фейсбук страница

По принцип не може да се изтрие профил, а само се деактивира, и след това като влезнеш става пак активен. Незнам дали има значение като го е деактивирал каква причина е избрал, и дали има някакъв период в който може да се възтанови, ама едвали. Нека да пробва.
 
От: Въпрос за фейсбук страница

Да dishliev е прав така и става.
 
От: Въпрос за фейсбук страница

В случая човека не знаеше акк и пасс забравил ги. Но за негов късмет отворил си стария лаптоп и там били запаметени в браузъра и влязъл автоматично :D
 
От: Въпрос за фейсбук страница

А и явно няма значение от времето профила е бил деактивиран преди 2 години. Фейсбук явно ги пазят данните доста дълго време може и да не се трият въобще.
 
Здравейте,
Може ли да тагвам хора на дадена снимка от името на съответната страница която поддържам, а не от името на личния профил?
 
Това ще ти донесе ли допълнителни лайкове?

Може би - Не, но това няма значение, въпроса ми е свързан с това дали може да се тагват хора от името на фен страница, а не от името на личния профил.
Преди месец март тази година имаше бутон за вход към фейсбук страниците и тогава тагването беше по подразбиране от името на съответната страница. Сега този бутон за вход го няма и при отбелязване на човек върху снимка се изписва имената от личния профил. Видях обаче, че има страници които тагват от тяхно име, и за това питам за опция която да дава възможност за избор за тагване от името на страница или профил.
 
Здравейте,имате ли идея защо не мога да стана администратор на фейссбук страницата,която създадох,но с друг профил(мейл),влизам си,и когато се опитам за направя администртор и личния си профил,не става.Пробвах с този на мъжа ми и се получава.А преди време бях такъв администратор,но се премахнах.Към момента не става,а пробвам отдавна.Към кого да се обърна,искам да си ползвам страницата от личния профил,а не да влизам с другия мейл и парола.Дали фейсбук ми е наложил някакви забрани,сега си мисля,че имах едни забавяния на плащания за реклама?
 

Горе