Въпрос за Adobe creative cloud

Дискусията в 'Инструменти за Уебмастъри - Webmaster Tools' стартирана от khadoo, Ноем 18, 2017.

 1. khadoo

  khadoo Member

  Рег.:
  Ноем 12, 2007
  Съобщения:
  63
  Харесвания:
  0
  Точки:
  6
  Място:
  London
  Как мога да купя пълният пакет програми на Адоб (Криейтив клауд) с отстъпката за ученик, учител или студент като не спадам към нито една от гореизброените категории? Може ли на името на приятел, който живее и учи в чужбина и университета му е от акредитираните от Адоб? Другият въпрос е, че от българският сайт на Адоб даже не ми дава директен шопинг карт за покупка, когато става дума за секция "Учащи" (т.е. с отстъпката), а ми лоудва списък с БГ ритейли, които хал хабер си нямат (обадих се на двама, трима. Единият даже не знаеше, че продава пакетите на Адоби).
  Разберете ме най-лесно ми е да кракна програмите, но не искам пиратски истории с непълни функционалности и крашнати уиндоуси. От друга страна пълната такса за целият пакет 120 лв месечно при годишен абонамент ми е малко солена на този етап. С отстъпката за студенти се побирам идеално в бюджета ми.

  Моля помогнете. Благодаря!
   
 2. jair

  jair Active Member

  Рег.:
  Март 3, 2013
  Съобщения:
  396
  Харесвания:
  140
  Точки:
  43
  Всъщност използването на студентски лиценз, без да имаш право на това си е "пиратска" история :) Но като цяло нямаш проблем - лиценза позволява да се активира на два компютъра, само един може да ползва софтуерите в даден момент. Т.е. твоят приятел от чужбина се абонира, дава логина си и просто не трябва да работите по едно и също време. Няма ограничения по държава, до колкото знам, лиценз купен през немски университет може да се логва тук.
   
 3. karlson

  karlson Active Member

  Рег.:
  Дек 30, 2016
  Съобщения:
  389
  Харесвания:
  77
  Точки:
  28
  Пол:
  Мъж
  Абе що се занимавате да им купувате скапаната скъпа продукция на тея бе. Слагайте Gimp и се учете на безплатно и хубаво.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice