Fozzy
Well-Known Member
Здравейте,
имам въпрос относно политиката на AdSense. Имам един от онези гадните сайтове, които като цъкнеш някъде по самия сайт и в нов прозорец ти зарежда друг. Със сигурност така са ви изскачали прозорци за разни игри, bet365 и т.н.
Та, на този същия сайт имам и AdSense. Работи вече 3 месеца без проблем, НО го ползвам с личния си профил, който е над пет годишен.
Сега регистрирах фирмен, за да се оправям по-лесно с данъците. Това, което получих в писмото ме стресира малко:
Та знам, че AdSense не харесва поп-ъпите. Ето какво пише в правилата им:
Е, аз нарушител ли съм? Също така, освен AdSense, ако на сайта има още 2 рекламни мрежи, проблем ли е това?
Поздрави!
имам въпрос относно политиката на AdSense. Имам един от онези гадните сайтове, които като цъкнеш някъде по самия сайт и в нов прозорец ти зарежда друг. Със сигурност така са ви изскачали прозорци за разни игри, bet365 и т.н.
Та, на този същия сайт имам и AdSense. Работи вече 3 месеца без проблем, НО го ползвам с личния си профил, който е над пет годишен.
Сега регистрирах фирмен, за да се оправям по-лесно с данъците. Това, което получих в писмото ме стресира малко:
* Новият Ви профил ще бъде наблюдаван отблизо за това, дали спазва правилата ни. Ако бъдат установени нарушения на правилата, показването на реклами на страниците Ви може да бъде спряно или профилът Ви да бъде деактивиран.
Та знам, че AdSense не харесва поп-ъпите. Ето какво пише в правилата им:
Placing Google ads on a website with pop-ups
Publishers aren't permitted to place ads on sites which have more than three pop-ups. If pop-ups are displayed on a website, they may not interfere with site navigation, change user preferences, initiate downloads, or distribute viruses.
Additionally, sites with Google AdSense may not be loaded by any software that triggers pop-ups, modifies browser settings, redirects users to unwanted websites, or otherwise interferes with normal site navigation. It is your responsibility to ensure that no ad network or affiliates use such methods to direct traffic to pages that contain your AdSense code
Е, аз нарушител ли съм? Също така, освен AdSense, ако на сайта има още 2 рекламни мрежи, проблем ли е това?
Поздрави!