Въпрос за Cashburners - продажба на акаунт

valcho

New Member
Здравейте, отдавна не бях влизал тук но реших да погледна какво ново :)

Реших отново да опитам с aff. програмите и се регистрирах в moreniche
След това тръгнах да се регистрирам в Cashburners но видях,че искат вече $50 :( Но уви оказа се ,че имам акаунт там от ноември 2010-та!
Учудих се защо не са ме изтрили и какво да видя! имам 1 продажба и баланс: $50 ! :)
Въпроса ми е следния: Четох,че можело да се продават акаунтите там а с моите 50 вътре може и да му взема и повече.
Та дали да се опитам да продам акаунта там или да продължа да се занимавам с тях? Само да вметна, че сайта дето съм направил продажбата от него е изтекъл и не съществува.Дали да си го регистрирам на ново?
Дайте ми някакъв съвет.
 
От: Въпрос за Cashburners

Тези 50$ долара не са от продажба. Това е началния бонус за регистрации. Преди да направят 50$ регистрацията, имаше начален бонус от 50$. Тоест те ти дават 50$, а не ти на тях. Та тези 50$ са от там.
 
От: Въпрос за Cashburners - продажба на акаунт

Та дали да се опитам да продам акаунта там или да продължа да се занимавам с тях?
Дайте ми някакъв съвет.

Занимавай се, защо не! Нищо не ти пречи.
Ако решиш да не го правиш, можеш да го подариш или замениш за дребна услуга.
Никой няма да купи акаунт с никакви пари в него.....
 
Зависи за колко искаш да го продадеш, но съдейки по казаното не може да му искаш кой знае колко. А тези $50, както казах BRAIN_PAIN, са просто бонуса, който си получил при регистрацията през 2010 г. Ако питаш мен няма да е лошо да се пробваш, като имай на предвид, че акаунта (ако не ти хареса да се занимаваш или не ти тръгне) ще си покачи цената, ако има нещо като актив към него - сайт, идващ трафик от реф. линк сложеш (публикуван) някъде. Каквото и да правиш, ако не си почнал или не си почнал и оставил, и чак сега влизаш да видиш какво става, то реално се водиш с началото. А това определено не се води кой знае колко ценно, като се изключи факта, че не си хванал периода, в който Cashburners са почнали да визмат по $50 за регистрация, които после ти ги връщат. На практика е безплатно, но искат да видят сериозни хора. Като всяка безплатна програма те даваха шанс на всеки да се регне free. После сложиха и бонус от $50. В последствие са изпаднали в дилема, защото явно не помага това с бонуса, който се причислява при набрани $200 (с него) в комисионни. И сега вместо да е free записване, те са решили да пробват този метод. И дали ще работи за тях. Не е никак странен, но всеки несериозен тип го вижда за изнудване, което реално ги пази от такива афилиейти.

И аз съм на мнението на Brad, занимавай си се. Отдели по 1-2 часа на ден за това. И ще видиш, че си е заслужавало. Нищо не губиш, само леки инвестиции, като домейн, хост (но те имат фри все пак), малко контент, линкове и време. Аз агитирам за това, защото е не само допълнителни доходи, но и до някаква степен слагаш още една инвестиция, която работи за теб, в портфолиото си. Дргу е и въпроса, че това ще ти е като курс по affiliate marketing, който ще ти излезе тънки пари и на практика няма къде другаде да получиш. Практиката си е най-добрия учител, другото е мрънкането по семинари и четенето на статии от практици. Не споменавам и факта, че ще получих максимално много помощ тук. Не знам как ти звучи това, но с малки усилия ще може да правиш по $200-300 на месец. И за да ти дам по-детайлна картинка на нещата това да около 6-7 средни продажби от програмата. Сам си прецени. Почни, опитай и ако не те кефи тогава тегли една майна. Но реално ако го продадеш, някой друг ще поемне твоя път. Както се казваш, ще дадеш възможност на някой друг.
 
От: Re: Въпрос за Cashburners - продажба на акаунт

Ценен отговор - благодаря :)
Мисля да се пробвам но ми свършиха парите в пейпал и нямам за домейн. Мога да ползвам под-домейн, че брат ми има xxx.net
Или е по-добре някой от под-домейните на cashburners ?

Мисля да започна с 1-2 продукта на различна тематика за да видя къде има повече интерес и съответно после да се "засиля" в тази насока.
 

Горе